Nektek is feltűnt, hogy a Dm-ben a pelsok olyan szinten drágábbak, mint pl egy spar-ban, hogy 25%-os jokerrel sem éri szinte megvenni? (500 Ft-t nyer az ember)
Figyelt kérdés
nem durva?
ugyanaz a mennyiség méret pampers 6000 a Dm-ben, Sparban 5000..nem leárazva
másféle mérettel szintáén ezer Ft a különbség..
nem semmi hogy engedményeket ad a DM, közben meg felviszi az árait..
2015. márc. 14. 17:27
12/28 anonim válasza:
Ha Bababónusztag vagy, akkor tudsz 10 pontért nyomtatni Milupás kupont. Szerintem egy eladó biztosan segít ebben, ha megkéred. Nem rég újítottak egyébként és ez eddig 0 pontért volt elérhető, a fejlesztéseknek köszönhetően már az egyéb bababónusz akciók 10 pontosak. szokott lenni Pampers és Libero 15%-os kupon is, most már azok is 10 pontért.
13/28 anonim válasza:
Az FB vagyis facebook kupon az az, hogy minden hónap első csütörtökön és pénteken a facebookon adják a linket a 10% kuponhoz. Eddig ki kellett nyomtatni, de most már elég az is ha okostelefonon megmutatod. Nekem a nagy dobozos pampers 4es pelenka 132 darabos, kuponnal 7999 helyett 5099 Ft. Vagyis 38,63 darabja.
14/28 anonim válasza:
Már nyomtatni sem kell elég a pénztárnál szólni :) persze akinek új a dolog nyomtasson könnyebben átlátja az elején. nete betudsz lépni a kártyád vonalkódjával irányítószámmal és a születési éveddel így megtudod nézni mennyi pontod van stb. Az oldalon mindig fent van az aktuális kedvezmények. sőt alkalmazást is töldhetsz le a telefonodra ott is nyomon tudod követni.most az univer húsos bébi ételekre a hipp gyümölcsösökre (( 4 ill 6hónaposakra) Mam-os cucokra van 25 % kedvezmény 10 pontért meg a venis termékekre johnson termékekre.
15/28 Baranka válasza:
Hát én a dobozos pamperst most hónap elején 25 %os jokerrel és a facebook 10% kuponjával 5399 forintért vettem (41 ft/db 4 es méret). Ma szintén 25 % jokerrel és 15 % végösszegivel 5099 ért vettem szintén 4-es méret (39 ft darab). A saját márkás (babylove 4-es méret) joker+ végösszegivel meg 38 ja jön ki darabja. Akkor miről is beszélünk? Az egy dolog, hogy marha drága a dm, de egy egy akcióban nagyon jó darab árat lehet elérni.
16/28 A kérdező kommentje:
milyen 15 %-os végösszegivel?
a többi már világos, el is felejtettem a 10 pontos 25 %-osokat tekintve, hogy nem is igen van, inkább üveges ételekre. pelenkára nem is láttam még..
2015. márc. 14. 21:20
17/28 A kérdező kommentje:
*ja az a Milupás dolog :D
a 15% végösszegi nem világos csak most..
de kedves tőletek :)
2015. márc. 14. 21:22
18/28 Baranka válasza:
Bababónuszos kuponfüzetben volt 15 % os végösszegi 8000 felett.
19/28 anonim válasza:
de ha a 8000-es kartonra kérsz 25%-ot már csak 6000 lesz. az meg tök jó érte. 75 pont kell hozzá,de nekünk mindig van,mert a mosóporon kívül az utolsó szappant is ott vesszük. múltkor vagy 4-5000-et sporoltam bababónusz meg a babafüzetes kuponokkal. felhasználtam vagy 6-8 félét,megérte. bababónusz kuponok meg 10pont,és abba is szokott pelusos lenni
20/28 anonim válasza:
dobtok nekem linket az fb-s kuponokhoz? csak angolt találok.
19-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!