Nektek is feltűnt, hogy a Dm-ben a pelsok olyan szinten drágábbak, mint pl egy spar-ban, hogy 25%-os jokerrel sem éri szinte megvenni? (500 Ft-t nyer az ember)
nem durva?
ugyanaz a mennyiség méret pampers 6000 a Dm-ben, Sparban 5000..nem leárazva
másféle mérettel szintáén ezer Ft a különbség..
nem semmi hogy engedményeket ad a DM, közben meg felviszi az árait..
Lehet h vmennyivel több a pelus de pl ha 2 dobozzal veszel vmilyen pelust mind a 2re van 25%od na meg hónap első csüt-pénteken vásárolsz még 10% a végösszegből kétlem h bárhol olcsóbban megvennéd, és ezek a kuponok mindig vannak nrm csak időnként mint máshol.
Ja és ha dobozonként egy ezrest spórolsz az nem jó?
Fel, de nem Pamperst veszek csomagoltat... Hanem, ha veszek, akkor Babylove Jumbo Packet, kivárom a FB 10%-os kupont és akkor használom fel a jokert is, így 35%-al olcsóbb a pelenka 4700 helyett 3000-re jön ki egy 84 db-os, ami 35 forintos darabár. Ami szerintem elég jutányos ár. Pamperst pedig ki kell fogni. DM-ben csak kizárólag akkor veszek, ha kartonos 132 db-os eredeti ára 8000 forint. Múltkor vettem FB 10-os végösszegivel plusz jokerrel 5200-ra jött ki a doboz, darabja pedig 132 huf.
Ha ésszel, gondolkodva csinálja az ember, akkor igenis sokat lehet spórolni. Máshol semmilyen akcióban nem láttam 39-ért Pamperst. A gyerek tejitalát is így veszem. Milupát iszik. Most 10pontért tudok rá 25%-ost nyomtatni, plusz fb 10%-al 35%-al olcsóbban veszem meg. 4400 helyett így 2800-ra jön ki egy 1200 grammos doboz. Igaz, mikor így vásárolok otthagyok 20-25 ezret, de megengedhetem magamnak és így valóban spórolok, mert a Milupát 4400-ért nem venném meg. Mindig akkor veszem, ha le van árazva. Figyelek, hol Rossmann, hol Dm. Annyit tankolok be, hogy kitart a következő leárazásig, még akkor is, ha az 2-3 hónap múlva lesz. Így a következő hónapokban nem költök tápszerre.
"FB 10-os végösszegivel plusz jokerrel 5200-ra jött ki a doboz, darabja pedig 132 huf. "
Elnézést, elírtam darabja 39 forint...
csakhogy a sparban is vannak pontok..
de köszi a tippeket, nem is tudtam az első csüt-péntekről, pedig nézem az oldalukat...
én még most sem találom a 10 % végösszegit...
vagy a 150 pontos kuponfüzetit írjátok??
csak mert 75 eleve a joker, ez is már 22.500 Ft tán jár(ha nincs dupla pont nap, stb)
"Most 10pontért tudok rá 25%-ost nyomtatni,"
és ezt hogy?
majd ránéze a facre, mot esik le, hogy "FB"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!