Az anyaság borzalom?

Figyelt kérdés
Imádom a babámat, de az anyaságban nem találom önmagam: bizonytalan vagyok, türelmetlen, fáj, hogy le vagyok kötözve (pedig szoktam elmászkálni), már az éjszakai szoptatásokból is elegem van, így 8 hónap után. Ügyetlennek és tehetetlennek érzem magam, pedig egyébként nem ilyen béna vagyok.
2010. febr. 13. 16:07
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy sajnálom a gyerekedet. Milyen a hozzá fűződő viszonyod egyáltalán?
2010. febr. 15. 14:55
 22/45 anonim ***** válasza:
83%

Na, az ilyen bunkó szuperanyukáktól vagyok kiakadva.

Miért baj az, ha valaki a gyerek mellett még saját életet is szeretne élni?

Igenis, iszonyú fárasztó lehet, ha valaki már hónapok óta nem aludta ki magát. Tényleg a nagyszülő a legjobb megoldás, már ha van. Nekem rengeteget segítenek ezek a babamentes napok...

2010. febr. 15. 14:58
 23/45 anonim ***** válasza:
27%
MILYEN A GYEREKEDHEZ FŰZŐDŐ VISZONYOD?????
2010. febr. 15. 15:01
 24/45 anonim ***** válasza:
64%
14:55-ös, jónagy bunkó vagy...
2010. febr. 15. 15:12
 25/45 A kérdező kommentje:

Semmi közöd a gyerekemhez. Így kezdtem: Imádom a babámat... sokat szeretgetem, játszok vele, beszélgetünk, táncolunk...

Köszönöm azoknak, akik megértik, hogy van akinek az anyaság néha megterhelő.

2010. febr. 15. 15:37
 26/45 anonim ***** válasza:
27%

Most már megterhelő???? A kérdésedben borzalom volt az anyaság!!!

A gyereked minden egyes rezdülésedet átveszi.

Ha bizonytalan, határozatlan vagy, ha már eleged van az éjszakai szoptatásból, ha ügyetlennek, tehetetlennek érzed magad.

Gondolj arra, mennyien szeretnének kisbabát, te meg itt nyavalyogsz!

2010. febr. 15. 19:22
 27/45 anonim ***** válasza:
69%
miért kell lepontozni, aki vállalja, hogy van élete a gyereken kívül is? irigylitek :S? szánalom...
2010. febr. 15. 19:43
 28/45 anonim ***** válasza:
80%
8 hónaposan nyugodtan abbahagyhatod a szoptatást.gondolom eszik már gyümölcsöt,tejterméket,hust,főzeléket.. és igenis ha már nagyon megterhelő,fáraszto akkor hagyd abba. Ez nem önzőség,egy nyolc honapos gyereknek már csak "nasi" az anyatej.Igen vannak született ősanyák,akik imádnak szoptatni és 3-4 orákat aludni egy éjszak a gyerek 2 éves koráig,de attól még nem f@sz az aki 8 honaposan abbahgyja. Csak akkor kell szoptatni ha neked nem fáraszto,persze ha 2 honaposan lenne mást mondanék,de ilynekor már simán el lehet hagyni.2 nap mulva eszébe sem fog jutni többször,te és ő is kipihenitek magatokat. ja és a mamáknak nyugodtan otlehet hagyni 1-2 orára,csak ma lett ekkora divat a majomszeretet,meg hogy más rá s enézhet a gyerekre az anyán kivül (ez a gyereknek sem jó).
2010. febr. 15. 21:09
 29/45 A kérdező kommentje:
Annak, aki rámförmedt: gondoltam, hogy nincs gyereked, az anyukád megértőek. Igen, néha borzalom, néha megterhelő, néha felemelő, néha van sikerélményed, sokszor nincs. Most beteg, ha meggyógyult, utána abbahagyjuk a szoptatást, köszönöm a biztatást.
2010. febr. 16. 07:17
 30/45 anonim ***** válasza:
95%
Néha borzalom. Két picurom van,mind a kettő fogzik,az éjszakáink kész rémálom. Van h rá gondolok,kellett ez nekem? Tudta a franc h ez vár rám. Semmi szabadidőm,a párommal kettesben esténként max 1 órát tudunk lenni,minden a gyerek körül forog. De annyi mindenbe kárpotolnak,az ölelésük,mikor odajön és csak úgy megpuszil és mondja h szeret. vagy amikor alszik és nézem,ahogy szuszog,és számomra a legtökéletesebb vonásait kémlelem. Az anyaság borzalom,mert az életünk ezentúl csak csupa aggodás.
2010. febr. 16. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!