Az anyaság borzalom?
van hogy énis kifáradok,meg nincs kedvem az anyai teendőkhőz,ez még nem azt jelenti,hogy nem szeretem a gyerekem..minden nőnek vannak igényei arra hogy kipihenje magát..nem kell hogy az anyaságot rabszolgaságnak érezzük.
Én teljesen megértelek,egy két napot leadhatnád mamának a gyereket,ha van rá lehetőséged,aztán feltőltődve kezdheted megint:D minden jót:D
most miért kell szegényt leszólni? éjszakai szoptatásból nekem sokkal hamarabb elegem lett, ő 8 hónapig bírta!
kedves kérdező! van szerető családod, fogadd el a segítségüket, ha felajánlják! mit csináltál a terhesség előtt, mi volt a hobbid? én 2 hónappal a szülés után mentem vissza "lájtosan" teniszezni, addig így éreztem, mint Te most, utána mintha kicseréltek volna! szóval, nem, nem borzalom, de azzá lehet etnni, ha valaki azt hiszi, hogy egyenlő a röghözkötöttséggel (képzavarral élve :P)
Én csak 2 hónapja csinálom még ezt a "munkát",de bizony, a fáradtság engem is megvisel,úgyhogy amikor alszik az epergombóc én is bevágom a szunyát.Muszáj különben ingerült lennék és gyakrabban kellene kimennem egy hatalmas ordításra:D
Én is megyek amúgy ahová csak tudok,jó bulizni még nem voltam,mert hideg van és mert 3-4 óránként még rámcuppan,de amint beköszönt a tavasz az én szívem is virágba fog borulni ^^
Szerintem nem borzalom az anyaság,csak új helyzet és szokni kell,hogy van valaki akiért le kell mondani dolgokról,mert az ember ha tetszik ha nem bizony önző,de az anyaság szeritem tud ezen változtati,csak hini kell magunkban ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!