Az anyaság borzalom?

Figyelt kérdés
Imádom a babámat, de az anyaságban nem találom önmagam: bizonytalan vagyok, türelmetlen, fáj, hogy le vagyok kötözve (pedig szoktam elmászkálni), már az éjszakai szoptatásokból is elegem van, így 8 hónap után. Ügyetlennek és tehetetlennek érzem magam, pedig egyébként nem ilyen béna vagyok.
2010. febr. 13. 16:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Második voltam, bocs :)
2010. febr. 13. 20:47
 12/45 anonim ***** válasza:
75%
csak azzal tudok egyetérteni, aki azt írta, vedd kezedbe a sorsod! az életed olyan, amilyenné teszed...
2010. febr. 14. 08:28
 13/45 anonim ***** válasza:
79%
Amíg picik, sajnos szükségük van arra, hogy az anya SZINTE feladja önmagát. Én is érzem néha úgy, hogy elég. De ilyenkor arra gondolok, hogy nagyon hamar eljön az idő, amikor inkább kirekesztik a szülőt a kis életükből, magukra zárják a szobájuk ajtaját, hogy egy kicsit maguk legyenek :-) Majd akkor visszasírom biztosan ezeket a kezdeti éveket :-) és majd akkor bepótolom az elmaradt dolgokat (elmegyünk apucival színházba, moziba, stb.)
2010. febr. 15. 13:23
 14/45 anonim ***** válasza:
79%

van hogy énis kifáradok,meg nincs kedvem az anyai teendőkhőz,ez még nem azt jelenti,hogy nem szeretem a gyerekem..minden nőnek vannak igényei arra hogy kipihenje magát..nem kell hogy az anyaságot rabszolgaságnak érezzük.

Én teljesen megértelek,egy két napot leadhatnád mamának a gyereket,ha van rá lehetőséged,aztán feltőltődve kezdheted megint:D minden jót:D

2010. febr. 15. 13:36
 15/45 anonim ***** válasza:
44%
Igen, lehet az anyaság borzalom -sajnos- az ilyen nőknek, mint te:(
2010. febr. 15. 14:40
 16/45 anonim ***** válasza:
81%

most miért kell szegényt leszólni? éjszakai szoptatásból nekem sokkal hamarabb elegem lett, ő 8 hónapig bírta!

kedves kérdező! van szerető családod, fogadd el a segítségüket, ha felajánlják! mit csináltál a terhesség előtt, mi volt a hobbid? én 2 hónappal a szülés után mentem vissza "lájtosan" teniszezni, addig így éreztem, mint Te most, utána mintha kicseréltek volna! szóval, nem, nem borzalom, de azzá lehet etnni, ha valaki azt hiszi, hogy egyenlő a röghözkötöttséggel (képzavarral élve :P)

2010. febr. 15. 14:44
 17/45 anonim ***** válasza:
92%

Én csak 2 hónapja csinálom még ezt a "munkát",de bizony, a fáradtság engem is megvisel,úgyhogy amikor alszik az epergombóc én is bevágom a szunyát.Muszáj különben ingerült lennék és gyakrabban kellene kimennem egy hatalmas ordításra:D

Én is megyek amúgy ahová csak tudok,jó bulizni még nem voltam,mert hideg van és mert 3-4 óránként még rámcuppan,de amint beköszönt a tavasz az én szívem is virágba fog borulni ^^

Szerintem nem borzalom az anyaság,csak új helyzet és szokni kell,hogy van valaki akiért le kell mondani dolgokról,mert az ember ha tetszik ha nem bizony önző,de az anyaság szeritem tud ezen változtati,csak hini kell magunkban ^^

2010. febr. 15. 14:44
 18/45 anonim ***** válasza:
81%
ja, és 8 hós gyerekre nyugodtan vigyázhat a mama-papa is egy-egy napot! mi is így csináltuk, máshogy nem is éltem volna túl ép ésszel :)
2010. febr. 15. 14:46
 19/45 A kérdező kommentje:
Utolsó, ismersz? :D jót röhögtem rajtad. Bevallom, vannak borzalmas napjaim, rossz érzéseim. De küzdök és nem adom fel, és nagyon sokszor élvezem is. Aki nem vallja be, hogy néha kibukik, az nem mond igazat.
2010. febr. 15. 14:46
 20/45 A kérdező kommentje:
Ja, ez a 14.40-esnek szólt az előbb. Amúgy nem baj, ha leszólnak, tényleg érdekel mások véleménye.
2010. febr. 15. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!