Amikor az első babámmal terhes voltam, nagyon szerettem volna kisfiút (ezt álmodtam, és nagyon beleéltem magam). Nem is igazán tudtam mit kezdeni a hírrel, amikor kiderült, hogy kislány. Sokáig kellett barátkoznom a gondolattal. Mikor megszületett, már nem voltak fenntartásaim a nemmel kapcsolatban. Azóta még két kislányunk született. Ha megtehetném sem változtatnám meg az esetleges következő baba nemét. Hiszem, hogy az élet jó rendező.
2015. jan. 30. 14:17
12/25 anonim válasza:
2 fiam van,ha valaszthatnek harmadiknak kislanyt szeretnek.Ettol fuggetlenul ugyan ugy tudnek orulni egy harmadik kisfiunak is:)
2015. jan. 30. 14:24
13/25 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy lenne, de mivel a páromnak már van két lánya egy előző kapcsolatából, ezért ha választhatnék fiút szeretnék inkább.
2015. jan. 30. 14:27
14/25 anonim válasza:
OFF:
11 Nem mindenki hisz az álmokban, nem is feltétlenül akarlak ezzel fárasztani, csak eszembe jutott az, hogy állítólag aki a terhessége alatt azt álmodja, hogy fia születik, annak lánya lesz és fordítva.
2015. jan. 30. 14:30
15/25 anonim válasza:
11-es vagyok. Itt nem az álomban való hit volt a lényeg, egyszerűen a gondolat tetszett meg, hogy én mint fiús anyuka. Szerintem az első babánál szinte mindenki álmodozik erről, arról.
A második gondolathoz nem tudok hozzászólni, nem hiszek a törvényszerűségekben.
2015. jan. 30. 14:43
16/25 anonim válasza:
Jól van, jól van, bocsi, bocsi, azt hittem, álmodtál (éjszakai képek), nem pedig álmodoztál, a kettő jelentése nem ugyanaz, félreértettem. Na, vedd úgy, hogy nem írtam semmit.
2015. jan. 30. 14:45
17/25 anonim válasza:
Elsőnél mindegy volt. Kislány lett. Most a másodiknál én kislányt, párom kisfiút szeretne de még nem tudjuk mi lesz. Viszont nem nyúlnánk bele a direktbe h ez vagy az legyen, hanem csak úgy szeretnénk.
2015. jan. 30. 14:47
18/25 anonim válasza:
:) Álmodtam, és ennek kapcsán kezdtem álmodozni, játszani a gondolattal, végül beleéltem magam. Így jó?
2015. jan. 30. 14:49
19/25 anonim válasza:
Hat en igy a harmadiknal mar eldontenem. 2 kislanyom van. Meg amugy mindenki lany a csaladban, 3 lanytesom van, ferjemnek 2. Vegre szeretnek egy fiut is a csaladba, mert kb ferjem apukaja az egyetlen, az enyem meghalt 2 es fel evvel ezelott. Ugyhogy ebbe mar igen beleszolnek.
2015. jan. 30. 14:56
20/25 anonim válasza:
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor igen, én éltem volna a lehetőséggel.
Először 1 kisfiút, majd 1 kislányt rendeltem volna. Mintha odafent valaki tudta volna a vágyamat, beavatkozás nélkül is így sikerült. A 3. babánk is kislány lett, aminek szerettük volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!