Őszinte válaszokat várnék, ha 1-10-ig kellene pontozni, milyen a kapcsolatod a férjeddel most, és milyen volt, mielőtt babátok érkezett volna?
Baba előtt: 10
Most: 10
Lehet azt mondani, hogy nem vagyok őszinte, de tényleg így érzem. Boldogok vagyunk, habár sok gond nehezíti az életünket.
Baba előtt : 5
Baba után: 9
Hát nálunk így alakult :)
Baba előtt: 8
Baba után (vagyis amióta terhes vagyok): 11 :)
Optimista vagyok, hogy ez így is marad...
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!
Egy barátnővel beszélgettünk tegnap (nevezzük ismerősnek), és elmeséltem neki, hogy imádom a férjem. Ő azt válaszolta rá, hogy a világon nincs olyan pár, akik egy két éves mellett nagyon jól megvannak, szóval mondjam meg az igazat...
Nem tudom, vannak fáradtabb, nyűgösebb napjaink, meg olyan is, hogy nem sok dologhoz van kedvem, de a férjem mindig visszarángat ebből, támasz, társ, tökéletes apa, imádom... Én egyre jobban beleszeretek, és mióta a kislányunk megvan, ez hatványozottan így alakul.
A baba előtt 9, mert imádtuk egymást, dfe ennyiből álltunk csak ki...folyton imádtuk egymást...
Most: 10 (+), mert nekünk a gyerek rendszert, tiszteletet, közös jövőt hozott az életünkbe a "becsúszott" baba, most egy éves, és pont ma mondta a férjem, mikor reggel kijött, én meg a kávéját készítettem, hogy annyira imádja ezt a reggeli egy órát, ami csak a mienk minden reggel, amíg a kisfiunk fel nem kel. Nagyon szeretem őt. Csodálatos férj, és apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!