Őszinte válaszokat várnék, ha 1-10-ig kellene pontozni, milyen a kapcsolatod a férjeddel most, és milyen volt, mielőtt babátok érkezett volna?
Baba 1-4 evben: 7
Baba elott 1 ev: 8
Elso babavaras alatt:9
Elso baba szuletesetol : 10+ (a szules kovacsolt belolunk igazi csapatot)
Masodik babavaras alatt: 7 (a nagyobbik meg csak 7 honapos volt mikor teherbe estem a picivel,nagyon nehez, zuros idoszak volt)
Masodik baba szuletesetol mostanaig: 10++
Ket pici, 22 es 6 honapos gyerkocunk van, a varosban ahol elunk, nincs segitsegem, O rengeteget dolgozik, idonk nagyon keves van egymasra/egyutt, de az, ahogy kozosen probaljuk a dolgokat mederbe terelni, jobb mint minden korabbi idoszak! Gyerek(ek ) nelkul mi rengeteget veszekedtunk, miota megvan(nak) sokkal figyelmesebbek, nyugodtabbak vagyunk egymassal! en nagyon szeretem a parom, nagyon szeretem amilyen apja a gyerekeimnek, amilyen baratom nekem, amilyen ember! a mindennapok termeszetesen sokszlr nem ennek a jegyeben telnek, mert mindenki monoton vegzi a dolgat, en a gyerekeket rendezem, O dolgozik,.de a szabadnapok, vagy az egyre surubben beiktatott gyerek-mentes napok csodasak!:-)
Gyerekek előtt: 8
Első gyerek utáni 1 év: 6
Utána és a második gyerek között: 10
Második gyerek után: 8
Jelenleg (4 évvel a kicsi születése után): 3
Sajnálom, ez az igazság. Szívesen nézném én is rózsaszín szemüvegen keresztül a cukormáztól csöpögve, de hiába...
Baba elött: 10
Baba után kb4 hónapig: 5
Baba kb 8-9 hónapos korára: 10 (fokozatosan javult a helyzet :) )
A másodiknál már valamiért egyáltalán nem volt ilyen gondunk. Előtte is 10 és azóta is 10 :)
Baba előtt : 9
Baba után : 9
Rengeteget változott a kapcsolatunk, én is, ő is, de az alapok megmaradtak. Szeretjük, becsüljük egymást. Természetesen vannak nézeteltéréseink, mindig is voltak, de számomra ez egy kapcsolat természetes velejárója.
Azért csak 9, és nem 10, mert nekem a 10 az a "rózsaszín vattacuki állapotot" jelenti, ami a kapcsolatunk legelső 1 évében volt jelen, de már nincs, és nem is kell lennie, ez az élet rendje :) (azért remélem a csökkenő tendencia nem fog folytatódni)
Baba előtt és most is 10.
Nem csak én gondolom így, hanem a kedvesem is
Baba előtt 10,utána háát,talán 7-8.
Nem azt mondom,hogy kevésbé szeretjük egymást,csak több problémát kell megoldanunk és emiatt mindketten feszültebbek vagyunk.Én itthon a négy fal között "gyártom" a problémákat,ő meg szegény egész nap dolgozik,hogy mindenünk meglegyen és mégsem olyan az anyagi helyzet,amilyet szeretnénk.Arról nem beszélve,hogy a heti 3-4 szex,kb havi 2-re csökkent,aminek szintén én vagyok az oka.
Idén megyek vissza dolgozni,szerintem utána pozitív váltás következik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!