Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszinte válaszokat várnék, ha...

Őszinte válaszokat várnék, ha 1-10-ig kellene pontozni, milyen a kapcsolatod a férjeddel most, és milyen volt, mielőtt babátok érkezett volna?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 14:17
1 2 3
 11/27 Babeli Zurzavar ***** válasza:
89%

Baba 1-4 evben: 7

Baba elott 1 ev: 8

Elso babavaras alatt:9

Elso baba szuletesetol : 10+ (a szules kovacsolt belolunk igazi csapatot)

Masodik babavaras alatt: 7 (a nagyobbik meg csak 7 honapos volt mikor teherbe estem a picivel,nagyon nehez, zuros idoszak volt)

Masodik baba szuletesetol mostanaig: 10++

Ket pici, 22 es 6 honapos gyerkocunk van, a varosban ahol elunk, nincs segitsegem, O rengeteget dolgozik, idonk nagyon keves van egymasra/egyutt, de az, ahogy kozosen probaljuk a dolgokat mederbe terelni, jobb mint minden korabbi idoszak! Gyerek(ek ) nelkul mi rengeteget veszekedtunk, miota megvan(nak) sokkal figyelmesebbek, nyugodtabbak vagyunk egymassal! en nagyon szeretem a parom, nagyon szeretem amilyen apja a gyerekeimnek, amilyen baratom nekem, amilyen ember! a mindennapok termeszetesen sokszlr nem ennek a jegyeben telnek, mert mindenki monoton vegzi a dolgat, en a gyerekeket rendezem, O dolgozik,.de a szabadnapok, vagy az egyre surubben beiktatott gyerek-mentes napok csodasak!:-)

2014. ápr. 8. 14:55
 12/27 Babeli Zurzavar ***** válasza:
89%
elirtam: az elso idoszak a baba elotti 1-4 evunkre vonatkozik:-)
2014. ápr. 8. 14:56
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek előtt: 8

Első gyerek utáni 1 év: 6

Utána és a második gyerek között: 10

Második gyerek után: 8

Jelenleg (4 évvel a kicsi születése után): 3

Sajnálom, ez az igazság. Szívesen nézném én is rózsaszín szemüvegen keresztül a cukormáztól csöpögve, de hiába...

2014. ápr. 8. 15:14
 14/27 A kérdező kommentje:
Természetesen van olyan, hogy egy kapcsolat romlik, vagy éppen mélyrepülésben van - azt gondolom, hogy ez része az életnek. Azt éreztem erősnek, hogy CSAK rosszabbá válhat a gyerektől egy kapcsolat, jobbá nem.
2014. ápr. 8. 15:32
 15/27 anonim ***** válasza:

Baba elött: 10

Baba után kb4 hónapig: 5

Baba kb 8-9 hónapos korára: 10 (fokozatosan javult a helyzet :) )

A másodiknál már valamiért egyáltalán nem volt ilyen gondunk. Előtte is 10 és azóta is 10 :)

2014. ápr. 8. 15:51
 16/27 anonim ***** válasza:

Baba előtt : 9

Baba után : 9

Rengeteget változott a kapcsolatunk, én is, ő is, de az alapok megmaradtak. Szeretjük, becsüljük egymást. Természetesen vannak nézeteltéréseink, mindig is voltak, de számomra ez egy kapcsolat természetes velejárója.

Azért csak 9, és nem 10, mert nekem a 10 az a "rózsaszín vattacuki állapotot" jelenti, ami a kapcsolatunk legelső 1 évében volt jelen, de már nincs, és nem is kell lennie, ez az élet rendje :) (azért remélem a csökkenő tendencia nem fog folytatódni)

2014. ápr. 8. 15:59
 17/27 anonim ***** válasza:
Gyerekek előtt azt hittem 10, de ha most is ezt adom rá akkor előtte nem lehetett. Persze változott sok minden, együtt töltött idő, fontossági sorrend, szóval nem mondom, hogy minden habos torta, aki ezt mondja nem hazudik, de túloz:) Viszont az ahogy a babával tud bánni egy apa, amilyen türelemmel fordul egy gyerekhez hát az női szív facsaró, az tuti.
2014. ápr. 8. 16:08
 18/27 anonim ***** válasza:

Baba előtt és most is 10.

Nem csak én gondolom így, hanem a kedvesem is

2014. ápr. 8. 16:10
 19/27 anonim ***** válasza:

Baba előtt 10,utána háát,talán 7-8.

Nem azt mondom,hogy kevésbé szeretjük egymást,csak több problémát kell megoldanunk és emiatt mindketten feszültebbek vagyunk.Én itthon a négy fal között "gyártom" a problémákat,ő meg szegény egész nap dolgozik,hogy mindenünk meglegyen és mégsem olyan az anyagi helyzet,amilyet szeretnénk.Arról nem beszélve,hogy a heti 3-4 szex,kb havi 2-re csökkent,aminek szintén én vagyok az oka.

Idén megyek vissza dolgozni,szerintem utána pozitív váltás következik!

2014. ápr. 8. 17:07
 20/27 anonim ***** válasza:
Mi is nagyon szeretjük egymást, független attól, hány gyerekünk van és mennyi idősek. Nem romlott a kapcsolatunk, hanem javult.
2014. ápr. 8. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!