A baba születése után milyen volt a kapcsolatod a férjeddel/feleségeddel?
Nálunk jó irányba változott.Sőt nagyon sokat segített a párom a kislányunknál. felkelt este etetni,pelenkát cserélt...Türelmes volt,nem tolakodott,megvárta mig én akartam xexelni.
Amióta megszületett a kislányunk,azóta sokkal jobb minden!pedig már majd 4év telt el!
A miénk szerintem nem változott. Nálunk a munkabeosztás az ami kulonbozik, így mind a ketten kivesszuk a részunket a gyereknevelésbol.
17 hos kislány anyukája
Nálunk nem változott semmi!:)
Mind a ketten foglalkozunk a picivel!
Eleinte azért voltak zavarok de leültünk a férjemmel és megbeszéltük! :) Mindenre van megoldás! :) Itt mifelénk nem nagyon van az, hogy egy baba miatt hátraszorul a férj! Mikor a baba alszik addig mi együtt vagyunk a férjemmel! majd felkel ő megetet én a házat takarítom és újból elalszik! :) Minden secc pecc alatt meg van :)
A mi kapcsolatunk összekovácsolódott jobban! Én nem zártam ki a férjemet a gyereknevelésből, és ő is próbál minél több időt tölteni vele. Eljárok tornázni, futni, mozogni, feltöltődöm én is kicsit addig ők szépen elvannak, aztán közös az este.
Szülés után pedig én voltam az aki 4 hét után szexelni akart...:) de vártunk még egy hetet vele!
32N vagyok, és nem merek gyereket vállalni, mert én is csak a rossz példát látom/hallom. A házasságunk nagyon boldog, kiegyensúlyozott, és félek, hogy elromlik, vagy megváltozik.
Off: Megint csak nők írnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!