Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Néhány őszinte választ haphatnék?

Néhány őszinte választ haphatnék?

Figyelt kérdés

Ha meghatározhatnád, hogy milyen nemű legyen a gyermeket, akkor te eldöntenéd vagy inkább a természetre bíznád?

Őszinte válaszokat kérek. Köszönöm! :)

2015. jan. 30. 14:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, de megvárnám, amíg előbújik. :)
2015. jan. 30. 14:05
 2/25 anonim ***** válasza:

Amikor terhes voltam és még nem tudtuk a nemét, akkor részemről kukkmindegy volt, a férjem meg 51%-49% arányban fiút remélt, mert már van egy lánya.

De különösebben nem bánta, hogy ismét lánya lett. Nekem meg első gyerek, így mindegy is volt, de szerintem másodiknál se nyúlnék bele. Nem igazán tudok olyan dolgot mondani, ami annyira más lenne fiú vagy lány esetében. Az, hogy milyen ember lesz belőle, meg úgyis nagyrészt rajtunk múlik.

2015. jan. 30. 14:07
 3/25 anonim ***** válasza:
Szia! Eszembe sem jutna beleszólni a természet dolgába akkor sem ha adott a lehetőség. Bár sokkal jobban szeretnék egy kislányt az a leglényegesebb , hogy egészséges legyen és, hogy beletúrkáljunk abba ami magától zajlik azt egyáltalán nem tartok egészséges doloknak.
2015. jan. 30. 14:07
 4/25 anonim ***** válasza:
Ha mindenféle hátulütő nélkül tehetném?! Először egy kislányt, majd egy kisfiút. :)
2015. jan. 30. 14:10
 5/25 anonim ***** válasza:
első kettőnél nem, harmadiknál eldönteném
2015. jan. 30. 14:11
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Kicsit kifejtenéd, mire gondolsz? Elvetetné-e valaki, vagy pl. úgy termékenyíttetné meg magát laborban, hogy tudja mi lesz a neme?
2015. jan. 30. 14:12
 7/25 A kérdező kommentje:

Kedves 6, Isten őrizz hogy én abortuszról beszéljek...

Még megtermékenyítés előtt eldöntöd, hogy nekem márpedig kisfiú kell, akkor tutira kisfiú lesz.

2015. jan. 30. 14:14
 8/25 A kérdező kommentje:
*neked
2015. jan. 30. 14:15
 9/25 anonim ***** válasza:
41%

Abból még jó dolog nem sült ki, ha az ember belekotnyeleskedett a természet rendjébe.

A természetre bíznám.

2015. jan. 30. 14:16
 10/25 anonim ***** válasza:

Igen, elméletben meghatároznám.

De gyakorlatban már biztos nem lennék ilyen bátor.

Bár... talán a harmadik gyerek esetében bátrabban vállalkoznék rá. :)

2015. jan. 30. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!