Istenem mi jöhet még? Milyen fura szülői felfogások vannak másutt?
Csak kíváncsi vagyok ki-mit tapasztal a környezetében,mert nálunk:
-ha ajándékot adtam(ruhát) a babónak,nyilvánosan kikérték maguknak,mert biztos bárányhimlős...
-ha a gyerek lejön a játszószőnyegről pánikszerűen visszarakják,hisz bacik mindenütt és még a végén baja esik(minek eredménye 8 hónaposan még kúszni sem tud)
-Mindent nagy elővigyázatossággal kezel(ami nem baj) de képes a lencsét is egyenként meghámozni,nehogy probléma legyen
-naponta többször felmosnak nehogy baci kerüljön be
-alig van pénzük,de azt a márkás gyerek játékokra költik,mert minden más csak árt a gyereknek
- a közelében nem lehet hangosan beszélni és zajt csapni( a következménye: fél mindentől és mindenkitől ha az 2-nél több személy)
- a használt dolgot adok(mert nincs pénzem vadi újat,csak használtat venni) máris látványosan félre van dobva mert biztos bacis,pedig kimosom és fertőtlenítem előtte
Kérdésem: kérlek írjátok le környezetetekben milyen furcsa megnyilvánulásai vannak a túlféltésnek vagy pont az ellenkezőjének és a megalázó pillanatokat hogyan kezelitek?
Szerintem semmi extrém dolgot nem követtek el.
Én sem hordok használt ruhát és a gyerekemnek sem veszek azt. Szerintem sokan vagyunk ezzel így.
Kúszni 9 hónapos korig kell, tehát az semmit nem jelent, hogy 8 hónaposan nem tud kúszni.
Ezt a lencse hámozást nem is értem. Nem hiszem, hogy meg lehet hámozni. Egy ilyen picinek héj nélkül kell adni, át kell passzírozni. Gondolom azt csinálja az anyuka, nagyon helyesen.
Mi is mindig biztonságos játékokat veszünk.
Ilyen korban még sok baba rosszul viseli, ha sokan vannak körülötte.
Nem illik használt dolgot venni ajándékba senkinek. Ha kevés a pénzed, akkor sem.
Én sem igazán értem mi a gondod. Használt dolgot ajándékba adni bunkóság. Minden körülmények között. (És itt nem arról van szó, ha ismerős anyuka elkéri a kinőtt dolgokat, hanem arról, ha konkrétan ajándékba szánják a használt cuccot)
Én sem örülnék neki, ha üvöltöznének egy baba mellett.
És én sem hagytam bárhol mászkálni a kúszó-mászó babát, nálunk a nappali volt bekarámozva, hogy ne másszon ki a konyhába.
A lencse dolgot nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!