Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jajj, Istenem, sírni fogok!?
Figyelt kérdés
Az esküvőm lesz, és már előre látom magam ahogy nem bírom ki, ez olyan cikis lesz,a sok mindenki előtt, még sosem sírtam előttük. Vagy még a párom is sírna, az ő anyja tutko fog, meg szerintem a többiek is, enyémek is és látom ahogy mindenki sííííír... :-D :-DD Szerinted?2011. aug. 19. 18:25
1/13 anonim válasza:
és?? mi van akkor ha sírsz?? te jóó isten hova jutott a viláág:O
2/13 A kérdező kommentje:
hát az a baj, ha elkezdem nem tudom abbahagyni, attól félek hogy nem 3 könnycseppről lesz szó hanem végigbőgöm az egészet :-DD meg idegenek is lesznek ott, meg rég nem látott akárkicsodák... :-DD
2011. aug. 19. 18:31
3/13 anonim válasza:
Nem temetésre mentek, minek ennyire pánikolni? :D
4/13 anonim válasza:
én is sírni fogok, s akkor mi van? Látják rajtam, hogy érző lény vagyok...:)
Nyugi:)
5/13 anonim válasza:
de ezzel nincs semmi baj!! nővérem is végigbőgte.:D de hidd el h nem azt fogják nézni, hogy TE sírsz!! és hidd el h nem fogod végigbőgni!!
6/13 A kérdező kommentje:
jaj, ott fogok elájulni a pódiumon :-DDD még hetekre van, de már 3 napja gyomoridegem van ha belegondolok :-D nagyon ideges típus vagyok :-DDD
2011. aug. 19. 18:35
7/13 A kérdező kommentje:
de akkor más is sírt nagyon :-D
2011. aug. 19. 18:35
8/13 anonim válasza:
kezdj el inni nyugtató teákat :D
9/13 anonim válasza:
örömkönnyeket sose szégyellj!!! Sok boldogságot!
10/13 anonim válasza:
Régen azt tartották: Síró menyasszony, boldog asszony.
Sok boldogságot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!