Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jajj, Istenem, sírni fogok!?
Dehogy fogsz órákig sírni! Olyan boldog leszel, hogy na még! Most ideges vagy, most pánikolsz, ami teljesen érthető. Amikor ott leszel, akkor csak az számít, hogy a férjed szeret, hogy te szereted őt - ki érdekel, hogy ki sír és ki nem?
Na és mi van akkor, ha óráékig bőgsz? Vagy ha elájulsz? Adnak zsepit, adnak egy pohár bort vagy nyugtatót ( a bor jobb), összeszednek, megvígasztalnak. Nincs semmi baj. :)
Sok boldogságot, kicsi lány! Én ne félj! Én úgy szorítottam a csokomat magam előtt, mint a jó vitéz a szuronyát a harcban, de azért mégis szuper lett minden. Peidg én is nagyon szorongó emberke vagyok. Nálad is minden OK. lesz, csak nyugi! :)
Én is azt hittem, hogy bőgni fogok. Sajnos én sem vagyok a "csendesen pityergő" típus. Ha sírok, akkor az zokogás csuklásig...
Emiatt tartottam kissé a ceremóniától. Aztán semmi sírás nem lett belőle, mert olyan boldog voltam, sodortak az események, nem volt "időm" sírni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!