Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jajj, Istenem, sírni fogok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jajj, Istenem, sírni fogok!?

Figyelt kérdés
Az esküvőm lesz, és már előre látom magam ahogy nem bírom ki, ez olyan cikis lesz,a sok mindenki előtt, még sosem sírtam előttük. Vagy még a párom is sírna, az ő anyja tutko fog, meg szerintem a többiek is, enyémek is és látom ahogy mindenki sííííír... :-D :-DD Szerinted?
2011. aug. 19. 18:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenki :-)
2011. aug. 20. 09:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Dehogy fogsz órákig sírni! Olyan boldog leszel, hogy na még! Most ideges vagy, most pánikolsz, ami teljesen érthető. Amikor ott leszel, akkor csak az számít, hogy a férjed szeret, hogy te szereted őt - ki érdekel, hogy ki sír és ki nem?

Na és mi van akkor, ha óráékig bőgsz? Vagy ha elájulsz? Adnak zsepit, adnak egy pohár bort vagy nyugtatót ( a bor jobb), összeszednek, megvígasztalnak. Nincs semmi baj. :)

Sok boldogságot, kicsi lány! Én ne félj! Én úgy szorítottam a csokomat magam előtt, mint a jó vitéz a szuronyát a harcban, de azért mégis szuper lett minden. Peidg én is nagyon szorongó emberke vagyok. Nálad is minden OK. lesz, csak nyugi! :)

2011. aug. 20. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem, hogy bőgni fogok. Sajnos én sem vagyok a "csendesen pityergő" típus. Ha sírok, akkor az zokogás csuklásig...

Emiatt tartottam kissé a ceremóniától. Aztán semmi sírás nem lett belőle, mert olyan boldog voltam, sodortak az események, nem volt "időm" sírni. :)

2011. aug. 20. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!