Most akkor már tényleg felnőtt? Istenem, most volt nemrég kisfiú.
A fiam ma hazahozta a barátnőjét.
Mi korán lettünk szülők, Én 17 voltam, a férjem 20 éves volt.Most decemberben tölti a fiunk a 17-et, és annyira hamar elment ez az idő, hogy észre sem vettem.
A lányt ismerem, bejárt a boltunkba vásárolni, szép, aranyos, kedves.
Azt hiszem, ma egy új fejezet kezdődik az életemben.
És annyira össze illenek, olyan aranyosak együtt.
Szülők válaszát is várom, akik már túl vannak ezen a dolgon.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem hiszem, hogy minket utánozna, ennek okán következetesen neveltük.Mindent elmond, megosztja velünk a legapróbb dolgokat is, talán a kis korkülönbség miatt nincsen generációs különbség.
Csak olyan furcsa most, hogy más is szeretheti a gyermekemet, és nem feltétlenül olyan szeretettel,mint egy szülő.Szóval ismeretlen az érzés, azt hiszem ebbe is bele kell tanulni.
Pedig jobb, ha nem félelemmel és kételkedve állsz a lányhoz, mert a végén te leszel a gonosz anyó-jelölt.
Járhatsz úgy, mint az én anyósom.
Attól hogy fiatalok, még szerethetik egymást. Örülj neki, hogy ezentúl, többet foglalkozhatsz magaddal újra.
20:12 ott a pont.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy kezd felnőtt lenni. De ha szimpatikus a barátnője, akkor az már egy nagyon jó dolog.
Isten őrizz, hogy én ilyen anyós legyek.
Mindenben a fiunk boldogsága az első.De azért örülök, hogy ismerem a kislányt, és ő is engem, és színpatikus!Szerintem ez nagy előny...
Én mint szülő, most élem át másodszor ezt a folyamatot. Igen, ez az érzés félelemmel vegyes öröm egyben. Fájó megélni, hogy szakadozik az a szoros szál, ami egy kisgyereket köt a szüleihez, viszont örömteli is, mert jó látni a fejlődésüket, a szárnypróbálgatásaikat és jó érzés megtapasztalni, ahogy önállósodnak, komolyodnak. Sajnos sok szülő van, aki ebben a helyzetben nem tud magával mit kezdeni, üressé, céltalanná válik az élete, és ahelyett, hogy élvezné az újra visszanyert szabadságát, rátelepszik a gyerekére, fojtogatja a szeretetével, a túlaggódásával. Én pl nagyon élvezem, hogy egyre több időm jut olyan dolgokra, amiket eddig háttérbe szorítottam. Már nem okoz gondot, ha több napra elutazom a párommal, ha moziba, színházba, koncertre megyünk, mert már nem kell azért aggódnom, hogy mi lesz addig a gyerekekkel.:)
Azt is nagyon élvezem, hogy átalakult a kapcsolatunk és egyenrangú felnőttként, őszintén tudunk egymással beszélgetni bármiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!