Most akkor már tényleg felnőtt? Istenem, most volt nemrég kisfiú.
A fiam ma hazahozta a barátnőjét.
Mi korán lettünk szülők, Én 17 voltam, a férjem 20 éves volt.Most decemberben tölti a fiunk a 17-et, és annyira hamar elment ez az idő, hogy észre sem vettem.
A lányt ismerem, bejárt a boltunkba vásárolni, szép, aranyos, kedves.
Azt hiszem, ma egy új fejezet kezdődik az életemben.
És annyira össze illenek, olyan aranyosak együtt.
Szülők válaszát is várom, akik már túl vannak ezen a dolgon.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Tetszik a hozzáállásod :) Ahogy írsz, abból érződik, hogy szereted a fiad, és nem telepszel rá, engeded felnőni és majd egyszer kiröppenni a fiókát a fészekből.
Ez jó :)
Olyan aranyosak:)
Tegnap elmentek egy élményfürdőbe, este együtt moziztak, és most látom, hogy milyen intelligens a gyerekem.Szakadó esőben este hazakísérte, itthon is mindig a kedvében jár, megkért, hogy süssek már pizzát, mert a lány szereti amit én csinálok, szóval olyan kedvesek.Remélem így is marad a dolog.
Köszönöm a válaszokat, még írhat, aki hasonló cipőben jár, vagy járt:)
áhhh..tündéri anyuka vagy :) csak így tovább :)
22L
Nem, még nem felnőtt, hiszen semmilyen téren nem önálló, de valóban egy újabb állomáshoz érkeztetek, a gyerekkorból átlépett a fiad az ifjú korba. Sajnos sok szülő ezt igen nehezen tudja kezelni, rosszul éli meg, de úgy tűnik, Te jól veszed az akadályokat.:) Ennek az időszaknak is megvannak a maga szépségei, nehézségei, de a legfontosabb, hogy a gyereked bizalmát sose veszítsd el és ha érzi, hogy mindig számíthat rád, akkor túl sok baj nem fog érni Titeket.
További sok sikert kívánok neked a fiad felnőtté érésének rögös, de szépséges útját.
Egy másik anyuka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!