Jaj Istenem, miért csinálja ezt? Mi a baja? Mit tegyek, hogyan kezeljem?
20 éves a barátom, én 18 vagyok, 5 hónapja járunk.
Mult csütörtökön azt mondta skype-olás közben, hogy Ő fáradt, és menjünk aludni. De másnap kiderült, hogy nem is volt az, csak engem látott annak, kicsit furán éreztem magam, hogy miért kamuzott, de nem foglalkoztam vele. Pánteken meg mondom neki skypeon: "Béna a fejem, kikapcsolom a kamot" Erre mondja, hogy oké akkor menjünk, mert hogy nekem fáj a fejem. Aztán elmagyaráztam neki, hogy nem a fejem fájt, csak félrehallotta.
Szombaton találkoztunk, és poénbol bunyoztunk én meg grimaszoltam és ilyetszol, h:"De csúnya vagy ilyenkor"
Mondtam is neki, hogy ez kicsit rosszul esett, bocsánatot is kért, hogy Ő azthitte, hogy csak hülyülünk és Ő nem gondolta komolyan, neki én vagyok a legszebb, szeret stb.
Aztán vasárnap ünnepeltük a valentint és én ájuldoztam az Ő ajándékoátol, de én nemigazán láttam, hogy Ő örülne az enyémnek, ugy tiszta szivből.
Ma adtam neki 2 verset, tök szépen megcsináltam, de azt sem láttam, hogy annak örült volna...
Továbbá, ma eljött elém a sulihoz, és még én vártam rá 1órát, ugyanugy mint szombaton, ahonnan szintén késett 1 órát.
Aztán vasárnap délután kimaradt nemis tudtam róla semmit, és fellép este 6kor msnre, és utána skypeolunk, kamozunk és látom, h bevan állitva a sérója, és mondja, hogy azért nemjött mert nemvolt net, és a haját azért zselézte be, mert nekem akar tetszeni, utána meg kimosta belőle.
Hát én esküszöm nemértem mivan vele.
Ha szólok neki, akkor nemérti, hogy mi a bajom, és vigasztal. De én ugy érzem, hogy... nem kiváncsi rám, vagy nem szeret. Szerintetek mi lehet ez?
nem akarlak ijeszgetni de figyelj oda hátha van valakije..
és ne sdj neki szerelmes verseket, a pasik ezzeket nem szeretik:( nyálasnak gondolják őket..:S
tudom milyen szerelmesnek lenni, és ilyet kapni ill. küldeni.. de hidd el nem szeretik..
pedig jó lenne..
mondjuk tényleg elég furán viselkedik a barátod..ugyh figyelj oda rá..
Én bezzeg szeretem, de engem még egy lány sem méltatott versre =(
A nagyja valószínűleg alaptalan aggodalom, de erről a "nem volt net, és miattad zseléztem be a hajam" dologról messziről lerí, hogy kamu.
Én magamból kiindulva elképzelhetőnek tartom, hogy örült az ajándéknak, csak olyan típusú ember, aki nem tudja kifejezni. Én is ilyen vagyok, emlékszem amikor a barátommal fél évesek voltunk és nekem szülinapom volt, már 1 héttel az ajándékozás előtt szenvedtem, hogy hogy kezeljem a helyzetet, mit mondjak, milyen fejet vágjak... A barátom ezt megértette, aztán ahogy fokozatosan összeszoktunk meg oldódtunk, elmúlt ez a probléma.
De szerintem szerelmes verseket tényleg ne adj neki...
Én az 1 órás késésél kivertem volna a balhét, ha csak nem amitt késett, mert a hó miatt akadály volt. Jó, én is szoktam késni néha 5-10 percet, na de nem egy órát! Olyan, mintha hülyét csinált volna belőled.
Ez a hajas storí nekem is furi kicsit.
Figyelj oda rá.
Mit jelent ez az egész? azt hogy kicsit mással is leköthetnéd a gondolataidat nem csak a pasival.
Te jó ég, nem tudtad mit csinált vasárnap délután, itt a világ vége! :)
Ha nem szeretne téged, már rég lefalcolt volna ennyi nyavalygás meg agyalás láttán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!