Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?
Kérdező, szerintem te kezeltesd magad.
Miért vállalták gyereket és miért 3-at? Nem tudom megérteni azokat az anyákat, akik a saját kényelmüket a gyerekeik egészsége elé helyezik. Mivel 3 gyereked van, úgy gondolom főállású anya vagy, akinek nincs munkahelye, tehát neked az otthonod a munkahelyed. Nekem is rohadt nehéz fél 6-kor felkelni, hogy dolgozni menjek, mégis megteszem. Ha ennyire nem érdekel a gyerekeid egészsége, erre nincs mit írni. Szidjál minket, csak at a baj, hogy nem velünk tolsz ki, hanem a saját gyerekeiddel. Most megint írhatsz Szerinted valami nagyon sértőt.
Miért vállaltam 3 gyereket? Azért, mert volt férjem és nem volt az ég világon semmi problémánk. Ha betegek, ha szoptatni kellett őket akkor fent voltam. Amikor fájt a hasuk akkor is. Lealáztok a sárgaföldik és szó nélkül kell viselnem? Ha földhöz vagdaljátok magatok akkorsem fogom ezt megtenni!
Szeinted özvegyként itthon fekszem egész nap? :D Rosszul gondolod, ugyanis napi 12 órát dolgozom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!