Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet attól betegek a gyerekek...

Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?

Figyelt kérdés
3 gyerekem folyton beteg és én is. Napközbe 22 fok körül van de éjjel lehül a ház 13 fok körülire. Lehet ez az oka?
2015. jan. 12. 14:44
 151/174 anonim ***** válasza:
89%
A gyerekem tegnap estére belázasodott. Éjjel háromszor keltem ellenőrizni, lázat csillapítani. Kapaszkodj meg, még élek!Tudom nehéz elhinni, de csak nem haltam bele. Sőt, ha kell ma éjjel is megteszem és annyi éjjel, ahányszor kell. Mik vannak, ugye?
2015. jan. 19. 08:26
 152/174 A kérdező kommentje:
Kapaszkodj meg, énis felszoktam kelni hozzájuk ha betegek... Veregesd magad vállon, hogy idejöttél kötekedni. Nagggyyyon jóóóó anyuuuciiii vaaaaaggggyyy :) A kölkedet azért ne erre tanitsd :)
2015. jan. 19. 08:37
 153/174 A kérdező kommentje:
Amúgy meg TEMIATTAD lett beteg a gyereked!!! Szégyeldd magad!!!
2015. jan. 19. 08:39
 154/174 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, szerintem te kezeltesd magad.

Miért vállalták gyereket és miért 3-at? Nem tudom megérteni azokat az anyákat, akik a saját kényelmüket a gyerekeik egészsége elé helyezik. Mivel 3 gyereked van, úgy gondolom főállású anya vagy, akinek nincs munkahelye, tehát neked az otthonod a munkahelyed. Nekem is rohadt nehéz fél 6-kor felkelni, hogy dolgozni menjek, mégis megteszem. Ha ennyire nem érdekel a gyerekeid egészsége, erre nincs mit írni. Szidjál minket, csak at a baj, hogy nem velünk tolsz ki, hanem a saját gyerekeiddel. Most megint írhatsz Szerinted valami nagyon sértőt.

2015. jan. 19. 08:47
 155/174 A kérdező kommentje:

Miért vállaltam 3 gyereket? Azért, mert volt férjem és nem volt az ég világon semmi problémánk. Ha betegek, ha szoptatni kellett őket akkor fent voltam. Amikor fájt a hasuk akkor is. Lealáztok a sárgaföldik és szó nélkül kell viselnem? Ha földhöz vagdaljátok magatok akkorsem fogom ezt megtenni!

Szeinted özvegyként itthon fekszem egész nap? :D Rosszul gondolod, ugyanis napi 12 órát dolgozom...

2015. jan. 19. 08:52
 156/174 anonim ***** válasza:
90%
Az nem probléma, hogy éjjel 13 fok van? Ezt ügye nem gondolod komolyan? Én felnőttként volt olyan, hogy 16 fokba keltünk fel és borzalmas volt. Nehogy azt mondd, hogy a kicsik élvezik azt a klímát. Legalább magadnak ne hazudj.
2015. jan. 19. 08:57
 157/174 A kérdező kommentje:
De probléma (VOLT) . De attól még én sem lelkileg sem testileg nem vagyok olyan állapotban, hogy fél óránként keljek. Érted?
2015. jan. 19. 09:00
 158/174 anonim ***** válasza:
90%
Értem, de ez akkor sem indok. De én feladom, téged nem lehet meggyőzni.
2015. jan. 19. 09:19
 159/174 anonim ***** válasza:
90%
Nem bántásból, de neked sürgősen pszichológus segítségére van szükséged.
2015. jan. 19. 09:54
 160/174 A kérdező kommentje:
Igenigen arra lenne szükségem, de munka és gyereknevelés mellett sajnos arra már nem jut időm. Mert éjjel alszom, ugyebár én állat...
2015. jan. 19. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!