Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?
Én nem ítélkezem, csak mesélek: 4 gyermekem van, a legkisebb 3 hónapos volt, mikor a párom majdnem meghalt. Ginát kevertek a munkahelyén a kávéjába. 2 hónapot volt kómában. Majdnem fél év volt, mire újra teljes értékű ember lett. Épp felújítottunk, mikor történt. Azon a télen a ház falában óriási lyukak voltak, 2 ablak kivéve, kémény félig lebontva, még nem volt szigetelés. Én bevackoltam magam az egyik szobába a kicsikkel, ahol kémény volt, betömtem a lyukakat ronggyal, beragasztottam, bevittem egy kiskályhát, ott aludtunk. A fürdés is itt volt kiskádban, melegvíz nélkül, mert az se lett kész. Söt, volt, hogy 10 percenként raktam rá gallyakat, mert a párom fizetése nélkül alig tudtam fát venni. Volt, hogy éjjel is 10 percenként pakoltam.
Nem lesz attól senkinek baja, ha felkel, mert ez csak pár hónap.
Azóta gázzal fűtünk, de idén még alig fűtöttünk, mégis 20-25 fok van.
Muszáj a kicsik miatt áldozatot hozni!
Tudom, hogy letámadsz majd, pedig nem írtam bántót. Csak azért írtam le, mert nem csak te vagy ilyen helyzetben.
Azért támadtunk, mert meg sem próbáltál megoldást találni.
Kedves utolsó válaszoló! Hol dolgozik a férjed? Ez nagyon durva, amit írtál ☹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!