Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet attól betegek a gyerekek...

Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?

Figyelt kérdés
3 gyerekem folyton beteg és én is. Napközbe 22 fok körül van de éjjel lehül a ház 13 fok körülire. Lehet ez az oka?
2015. jan. 12. 14:44
 131/174 anonim ***** válasza:
65%
Hogy ki a buta mi vagy te, azzal vitatkoznék. De te Továbbra is aludjál jól éjszakánként, te szerencsétlen.
2015. jan. 16. 17:26
 132/174 anonim ***** válasza:
78%
Legalább Neked legyen jó éjszakád kérdező...ha már a gyerekeidnek nem biztosítod ezt!Egoista némber vagy.
2015. jan. 16. 19:04
 133/174 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélkezem, csak mesélek: 4 gyermekem van, a legkisebb 3 hónapos volt, mikor a párom majdnem meghalt. Ginát kevertek a munkahelyén a kávéjába. 2 hónapot volt kómában. Majdnem fél év volt, mire újra teljes értékű ember lett. Épp felújítottunk, mikor történt. Azon a télen a ház falában óriási lyukak voltak, 2 ablak kivéve, kémény félig lebontva, még nem volt szigetelés. Én bevackoltam magam az egyik szobába a kicsikkel, ahol kémény volt, betömtem a lyukakat ronggyal, beragasztottam, bevittem egy kiskályhát, ott aludtunk. A fürdés is itt volt kiskádban, melegvíz nélkül, mert az se lett kész. Söt, volt, hogy 10 percenként raktam rá gallyakat, mert a párom fizetése nélkül alig tudtam fát venni. Volt, hogy éjjel is 10 percenként pakoltam.

Nem lesz attól senkinek baja, ha felkel, mert ez csak pár hónap.

Azóta gázzal fűtünk, de idén még alig fűtöttünk, mégis 20-25 fok van.

Muszáj a kicsik miatt áldozatot hozni!

Tudom, hogy letámadsz majd, pedig nem írtam bántót. Csak azért írtam le, mert nem csak te vagy ilyen helyzetben.

2015. jan. 18. 20:37
 134/174 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem támadlak le. Te normális hangnemben, emberként írtál nekem. Azokat támadtam le akik "szaranyavagyteundoritoállat" stílusban írtak. Azóta változott a helyzet, ezért is emeltem ki a kérdést. Kicseréltettem a szoba ablakokat tegnap. Az ablakok már megvoltak amikor még a férjem élt, de kicserélni sajnos már nem tudta. Ugyan a spórolt pénzem odalett, de sok előny van belőle, mert 21 fokra ébredtünk hajnalban, kellemes volt.
2015. jan. 18. 20:45
 135/174 anonim ***** válasza:
62%

Azért támadtunk, mert meg sem próbáltál megoldást találni.

Kedves utolsó válaszoló! Hol dolgozik a férjed? Ez nagyon durva, amit írtál ☹

2015. jan. 18. 21:21
 136/174 A kérdező kommentje:
Honnan tudod te én mit csinálok? Utolsó előtti erről beszéltem, hogy annyira de annyira okoskodnak hogy az már gáz...
2015. jan. 18. 21:23
 137/174 anonim ***** válasza:
89%
a hidegben alvás még ízületi gyulladásokat is megalapoz, hat a csontokra is, az egész fejlődésre, nem csak most betegesek, de kihathat az egész életükben az egészségükre.
2015. jan. 18. 21:38
 138/174 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint nem. Egyébként nem olyan betegségről beszélünk hogy 40 fokos lázuk van vagy leesik az orruk vagy mittudomén... Hanem náthásak, folyik az orruk. Az orvos szerint ez természetes, főleg hogy a középső most kezdte el az ovit.
2015. jan. 18. 21:57
 139/174 anonim ***** válasza:
62%
Jol van, nyugtatgasd csak magad. Azert kivancsi lennek az orvosnak is elmeselted-e, hogy te ugyan nem kelsz fel a tuzre tenni. Egyebkent mar parszor irtad, hogy te nem irsz ide tobbet. Akkor meg mit okoskodsz meg mindig?
2015. jan. 18. 22:13
 140/174 anonim ***** válasza:
58%
Nalunk pont 1 eve lesz, hogy kikapcsoltak a gazt. Mi vettunk villanyradiatort, az egesz jol befut. Inkabb en szoktam beteg lenni, mert nincs meleg viz, es nagyon nem buli jeghideg vizben mosogatni :( Szoval en egyutterzek. De orulok, hogy nalatok vegul megoldodott! :)
2015. jan. 18. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!