Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?
Sex helyett aludnod kellett volna. Erre nem tudok mást mondani. Egyébként sajnos akár igaz is lehet a történet, nekem is van olyan szomszédom, aki a saját igényeit helyezi a gyerekeié elé és mindent meg is magyaráz, az ellentmondásért viszont felháborodik. Ennek a gyerekei isszák a levét.
És azért mert felkelsz hajnal 3-kor a tűzre tenni még nem halsz meg.
Utolsò elôtti szôvegértelmezés nem megy neked.
Be lehet fejezni. Mostmär keressetek valaki mäst akit aläzhattok. Az orvos megmondta hogy nem gond a hűvôs szoba. Csak ti olyan butäk vagytok hogy okosabbnak gondoljätok magatok egy orvosnäl.
Hát a 114-es értelmezte jól a válaszomat, nem Te "kedves" kérdező!
Igen, az orvos az atyaúristen, az látja tényleg honnan jönnek a bacik. De hát nem kell megpróbálni megelőzni a bajt. Ülj le, dőlj hátra, kényelmesen nézd végig, ahogy a gyerekeid betegek egész télen, mert "az orvos megmondta", hogy xy baci éppen honnan származik. Érdekes, az én gyerekeim miért nem betegek egész télen? Mások gyerekei miért nem betegek egész télen? Pedig suliba-oviba járnak. Ja...hogy én nem a saját kényelmemet helyezem a gyerekeim elé. Nofene.
"És azért mert felkelsz hajnal 3-kor a tűzre tenni még nem halsz meg."
Erre válaszoltam a kommentemben, de ne zavarjon.
Az orvos nem az atyauristen. De ti azok vagytok, legalábbis annak érzitek magatok.
Azért arra kiváncsi lennék, hogy milyen orvos mondja azt, hogy nem gond, hogy 13 fok van éjszaka. Ezt nehezen hiszem el.
De az a lényeg, hogy te kipihent legyél. A gyerekek meg legyenek csak betegek, de te legalább nem leszel fáradt. Remek. Te vagy az év anyukája. Komolyan nem értem, az ilyen emberek miért szaporodnak? Pláne miért vállalnak 3 gyereket?
Arra gondoltál már, hogyha van lányod is, hogy ezzel tönkreteheted akár azt is, hogy egyszer ő is anya lehessen? Nem hiszem. Tényleg jól írta az egyik válaszoló. A 3 gyerek legyártása helyett is inkább aludtál volna :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!