Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet attól betegek a gyerekek...

Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?

Figyelt kérdés
3 gyerekem folyton beteg és én is. Napközbe 22 fok körül van de éjjel lehül a ház 13 fok körülire. Lehet ez az oka?
2015. jan. 12. 14:44
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/174 anonim ***** válasza:
75%

Sex helyett aludnod kellett volna. Erre nem tudok mást mondani. Egyébként sajnos akár igaz is lehet a történet, nekem is van olyan szomszédom, aki a saját igényeit helyezi a gyerekeié elé és mindent meg is magyaráz, az ellentmondásért viszont felháborodik. Ennek a gyerekei isszák a levét.

És azért mert felkelsz hajnal 3-kor a tűzre tenni még nem halsz meg.

2015. jan. 15. 08:56
 112/174 A kérdező kommentje:
Ha csak akkor téne az szuper lenne. De sajna te baromságokat hordasz össze...
2015. jan. 15. 13:59
 113/174 A kérdező kommentje:
*kéne
2015. jan. 15. 13:59
 114/174 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező,Te tényleg nagyon buta vagy.Lefordítom Neked,amit a válaszoló írt:azokon az éjszakákon is inkább aludni kellett volna,amikor a 3 gyereket legyártottad!Vagy ha úgy jobban érted:gyerekcsinálás helyett aludnod kellett volna.Ennyi.
2015. jan. 15. 22:44
 115/174 anonim ***** válasza:
73%
Egy "picikét" sarkítasz ám. Nem, nem halnál bele, ha bizonyos időközönként beállítanád az ébresztőt, amikor fűteni kell. Biztos nem lenne kellemes, de a gyerekeidnek még kevésbé kellemes az állandó betegeskedés, na meg a minden éjszakás vacogás. Csak téged ez egyáltalán nem érdekel :(
2015. jan. 15. 23:17
 116/174 A kérdező kommentje:

Utolsò elôtti szôvegértelmezés nem megy neked.

Be lehet fejezni. Mostmär keressetek valaki mäst akit aläzhattok. Az orvos megmondta hogy nem gond a hűvôs szoba. Csak ti olyan butäk vagytok hogy okosabbnak gondoljätok magatok egy orvosnäl.

2015. jan. 16. 06:57
 117/174 anonim ***** válasza:
80%

Hát a 114-es értelmezte jól a válaszomat, nem Te "kedves" kérdező!

Igen, az orvos az atyaúristen, az látja tényleg honnan jönnek a bacik. De hát nem kell megpróbálni megelőzni a bajt. Ülj le, dőlj hátra, kényelmesen nézd végig, ahogy a gyerekeid betegek egész télen, mert "az orvos megmondta", hogy xy baci éppen honnan származik. Érdekes, az én gyerekeim miért nem betegek egész télen? Mások gyerekei miért nem betegek egész télen? Pedig suliba-oviba járnak. Ja...hogy én nem a saját kényelmemet helyezem a gyerekeim elé. Nofene.

2015. jan. 16. 07:52
 118/174 A kérdező kommentje:

"És azért mert felkelsz hajnal 3-kor a tűzre tenni még nem halsz meg."

Erre válaszoltam a kommentemben, de ne zavarjon.

Az orvos nem az atyauristen. De ti azok vagytok, legalábbis annak érzitek magatok.

2015. jan. 16. 09:24
 119/174 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem hagyjátok, nagyon ostoba szegény. Ő gyerekei, ő felelőssége, ő lelkiismerete (bár az nem nagyon van neki). Reménykedjünk, hogy szerencsétlen gyerekek nagyobb károsodás nélkül átvészelik a gyerekkorukat.
2015. jan. 16. 10:38
 120/174 anonim ***** válasza:
87%

Azért arra kiváncsi lennék, hogy milyen orvos mondja azt, hogy nem gond, hogy 13 fok van éjszaka. Ezt nehezen hiszem el.

De az a lényeg, hogy te kipihent legyél. A gyerekek meg legyenek csak betegek, de te legalább nem leszel fáradt. Remek. Te vagy az év anyukája. Komolyan nem értem, az ilyen emberek miért szaporodnak? Pláne miért vállalnak 3 gyereket?

Arra gondoltál már, hogyha van lányod is, hogy ezzel tönkreteheted akár azt is, hogy egyszer ő is anya lehessen? Nem hiszem. Tényleg jól írta az egyik válaszoló. A 3 gyerek legyártása helyett is inkább aludtál volna :-(

2015. jan. 16. 13:24
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!