Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?
Kérdező, ha neked ez így jó, és nem érdekel, hogy a gyerekeid állandóan betegek Miattad, a Te hibádból, akkor mégis miért tetted fel ezt a kérdést?
Gondolhattad, hogy nem buksi simit kapsz majd a felelőtlen viselkedésedért. Az meg, hogy szaranyázásokat kapsz, teljesen jogos, lévén borzalmas a hozzáállásod, egy 3 gyerekes édesanyának nem így kellene viselkednie.
Ha az én gyerekem beteg vagy éppen jön a foga és óránként felsír, akkor óránként kelek hozzá, ringatom, vígasztalom, próbálok segíteni neki, mert ez, a gondoskodás egy édesanya dolga. Sajnálatos, hogy te nem így gondolod.
A férjem másfél hónapja meghalt.
Egyébként reggel voltam orvosnál a gyerekekkel, elmondtam neki hogy lehül a ház éjjel és azt mondta hogy valószinű attól van hogy a nagyok hazahozzák az oviból a bacikat.
Pont te vagy buta és primitív, ha azt kell megmagyarázni neked, hogy oldd meg a problémát, hogy a gyerekeid, akiért te vagy a felelős, ne legyenek állandóan betegek.
Kiírtál egy kérdést, amire nem azt írtuk, hogy nem attól betegek a gyerekek, mert ilyen fűtés van, és ne kelljél fel éjjel, aludjál nyugodtan, ne akarj meglesz találni problémára. Ilyen válaszokat vártál? Hol élsz?
ja. így 95 valasz fele ezt is kozli, amikor kb minden 3. valaszba benne volt h a ferje is segitsen. eddig nem volt fontos kozolnie...erdekes.
tehat egyedul nevel 3 gyereket egy hazban ami nincs szigetelve, a gyerekek betegek, a gyamugytol nem tart, a panellakokat alazza, mikor azoknak tobbnyire van rendezett csaladi hatteruk es futesuk, nala meg egyik sincs, de 104 e ftos kandallora megis van penz. meg internetre persze. igen erdekes.
mindemellett penetra a stilusod kedves kerdezo, a velemenyunk nem erdekel, a szemedben senkik vagyunk, megis feltetted a kerdest, s a valaszok kozben kb 14-szer feldulva kozolted h lelepsz innen, hagyjuk, pá. erre még mindig itt vagy. nem a problema megoldasan kellene inkabb faradoznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!