Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet attól betegek a gyerekek...

Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?

Figyelt kérdés
3 gyerekem folyton beteg és én is. Napközbe 22 fok körül van de éjjel lehül a ház 13 fok körülire. Lehet ez az oka?
2015. jan. 12. 14:44
 121/174 A kérdező kommentje:
Én meg titeket sajnállak, nagyon de nagyon :D Ennyi böszmeséget összehordani. Istennek érzitek magatok.
2015. jan. 16. 14:29
 122/174 anonim ***** válasza:
78%

Istennek? Te normális vagy? Mi hordunk össze böszmeséger? Egy kicsi önismeret nem ártana. Megkérdezed hogy lehetnek-e a hidegtől betegek a kicsik. Leírtuk többen is, hogy igen. Akkor mi a gondod?

Magadat sajnáld, ahogy teszed is. Remélem a kicsik környezetében van egy értelmesen gondolkozó ember, ha már ilyen anya jutott nekik.

2015. jan. 16. 14:40
 123/174 A kérdező kommentje:
Hogy mi a gondom? Az, hogy úgy alkottok rólam véleményt, hogfy abszolute nem ismertek!!!! Így magamnak megalkottam a jogot, hogy énis ítélkezzem felettetek :) Ennyi :)
2015. jan. 16. 14:58
 124/174 A kérdező kommentje:
Amikor írtam hogy a férjem elment, habzó szájjal fujjogtatok hogy kamu. Buták vagytok, de nagyon. 1 választ vártam volna a kérdésre, nem pedig okoskodást. Nem az volt a kérdés hogy milyen anya vagyok, mert azt nem ti döntitek el hanem a gyerekeim.
2015. jan. 16. 14:59
 125/174 anonim ***** válasza:
82%
Nem ismerünk, igaz. De sajnos látjuk a gyerekeidhez való hozzáállásodat és az tragikus. Ez ebből levonható, mert normális anya nem helyezi magát a gyerekei egészsége elé. Mi csak az anyai működésedről alkottunk véleményt, nem például arról, hogy a munkádban (ha van egyáltalán) megbízható vagy-e. Remélem érthető, amit írtam.
2015. jan. 16. 15:02
 126/174 anonim ***** válasza:
78%
A gyerekeid pedig majd ha felnőnek, biztosan megköszönik neked a végigbetegeskedett gyerekkorukat.
2015. jan. 16. 15:03
 127/174 anonim ***** válasza:
93%

Itt szúrtad el :" A kérdező kommentje:

Félóránként keljek? Na azt már nem!"

Ha ez a komment nincs, akkor senki nem alkot rólad véleményt.

Egyébként meg nem tudom igaz-e h meghalt a férjed vagy nem igaz, de ha igaz, akkor iylen szituációban úgy tudnám elképzelni a kérdés kiírást, hogy egyedül maradtam, szerintetek, hogy tudnám megoldani a fűtést, vagy az első válaszokban benne lenne, hogy magadra maradtál 3 gyerekkel.

2015. jan. 16. 15:03
 128/174 anonim ***** válasza:
78%
Írd ki mégegyszer a kérdést, hogy egyszóval válaszoljanak. Kapsz 100 igen választ. Na. Jobb lesz? Felkelsz attól tenni a tűzre?
2015. jan. 16. 15:05
 129/174 A kérdező kommentje:
Ùgy lesitek hogy irjak mint a vércsék. Szänalmas... Tôkéletes anyuka ilyet nem csinäl äm... Pihizzetek nyugodtan mert én nem irok tôbbet. Azt a néhàny välaszt ami a kérdésre valaszolt kôszônôm szépen
2015. jan. 16. 15:18
 130/174 anonim ***** válasza:
73%
Őszintén megmondom, engem szórakoztattál, annyira ostoba vagy. Na én megyek is a fiamért a csanába. Szép napot a válaszolóknak, neked pedig, amit megérdemelsz.
2015. jan. 16. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!