Lehet attól betegek a gyerekek mert nincs fűtés?
kerdezo hagyd oket lokottek mind
A tul melegtol lesz pont mindenki beteg es raadasul nyenge nyamnyila fazos edzetlen lesz mindenki aki 22-24 c el es melegben alszik.
En ugyanazt mondom mint az orv os beteg a baciktol lesznek az ovibol.
En irtam hogy mi is 18c elunk es ejjel 12-14 c van
ITT kulfoldon mindenki igy el ez a normalis
Nálunk 25-26 fok van, éjszaka 23 minimum. Na kérlek egyik gyerekem sem evett antibiotikumot már több éve, a nagy a tavalyi évben 3 napot hiányzott, a tesója nullát! Nem a benti hőfoktól lesz valaki beteges. Ugyanis a gyerekeim símán kinnt szaladgálnak esőben, -15 fokban, biciklivel járnak iskolába még szakadó esőben is! Edzettek nem kicsit!
De ha valakinek gyenge az immunrendszere valamitől igenis el kell gondolkozni, hogy mitől! Ha az én gyerekeim betegesek lennének, és mondanák, hogy a benti melegtől, akkor alább adnák! Akármennyire is szeretem a meleget, nem fűtenék 20-22 fok fölé nappal. Feláldoznám az én kényelmemet, pedig én 24 fok alatt sz@rrá fagyok.
Eszakon elunk es en itt szulettem magyar szuloktol de en mar az itteni szokasokban nottem fel.
Nappal 18c enkel 12-15 c igy szeretjuk
Itt csak a kulfoldiek futenek tul melegre az oslakosok soha nem futik a haloszobakat.
Szia!
Nálunk is 13-15 fokra hült reggelre a lakás amikor még nem volt szigetelve. A kisfiam januárban született, fázós pici baba volt. Neki éjjelente hősugárzóval fűtöttünk az ágya mellett. A lányomnak aki nagyobb, és a következő évben már neki sem fűtöttünk külön. Nem lettek betegek, és nem is fáztak reggelente. Én éjszaka be szoktam takarni őket egy plusz takaróval.
A folytonos betegség inkább gyenge immunrendszerre utal. Vitaminokkal, sok szabad levegőn játszással, egészséges ételekkel, sporttal lehet rajta segíteni.
Utolsó válaszadóval mi a bajotok? Saját tapasztalatot írt, nem minősített senkit.
Kicsit sem vagytok elvakultak!!!!
"És az is normális külföldön, hogy a gyerekeik egészsége elé helyezik a saját kényelmüket?"
Figyelj ide. Az alvás az nem kényelem és nem luxus. Az alváa egy alapszükséglet, ami nélkül szellemileg leépül az ember, elájul stb...akár meg is halhat. Próbáld ki hátha... :)
Figyelj, te tényleg ennyire sötét vagy, esetleg rájátszol?
Ilyenek vállalnak 3 gyereket, a normális ember meg alig mer egyet is vállalni. Sötét jövő elé nézünk, ha ezek szaporodnak.
Egyébként én a gyerekeidet szívből sajnálom, mert ilyen nő mellett felnőni tragédia.
Na idáig úgy írtam, mintha komolyan vennélek, de amúgy továbbra is állítom, hogy kamu az egész. A hirtelen meghalt férj már túlzás volt, odáig egészen hihető volt a történet. Szomorú, de hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!