Szerintetek mit tegyek? Férjem vett nekem egy 3 napos utazást a gyerekek nélkül. Nem tudom őket itthon hagyni, szerintetek hogyan viselnék?
akkor lenne a nagy 4 éves (ő tőle nem félek)
és a kicsi majdnem 15 hónapos (ő sértődékeny és éjszaka még szokott néha ébredni, fogzás, cumi, víz)
úgy mennénk, hogy például
szerda 10-től megy a repülő és
szombat 12-13-ra érnénk haza
a nagy oviban lenne a hétköznapokon
kisebbikkel a két nagyszülő felváltva,
annyira nem örülök ennek az utazásnak, a gyerekek miatt, amúgy meg igen! Úgy vinném magammal őket, de az nem lenne kikapcsolódás. Férjem szeretne végre kettesben lenni velem
hogyan lehetne a gyerekeknek a legtöbb örömet okozni, úgy hogy ne nagyon érezzék a hiányunkat?
Mindenképp menj el! Hidd el, jól ellesznek a kiskrambók a nagyikkal! :)
Ha jó idő lesz, és elég mobilak a nagyik, kérjétek meg őket, hogy vigyék el a gyerekeket programokra. Nem kell nagy dolgokra gondolni, pl fagyizás, egy óra a játszóházban, játszótéren, plána ha ovis barátok is vannak ott, ilyesmi. Hamar el fog telni. És bármikor felhívhatod őket.
ez egy hónap múlva lesz
nem tudom, már írom a levelet a férjemnek, hogy mi lenne ha vinnénk a gyerkőcöket és mondjuk az egyik nagyit.
:(
a gyerekek még sosem aludtak másnál, viszont sok időt töltenek a nagyszülőkkel
2. vagyok, szerintem nem jó ötlet vinni a nagyit és a gyerekeket! Ha már a férjed így tervezte, nem kalkulált a családdal szerintem. Hoztok majd nekik ajándékot, esetleg apró dolgokat szervezz, amivel jobban telik az idő nekik.
Pl.: mesekönyvből 3 mese estére, mire az utolsó mesét is elolvassa a mama, jövünk, ilyesmi.
Szerintem túlaggódod.
3napról van szó.
Már nem újszülöttek, 2éjszakát simán elvannak a nagyikkal- ha jó a kapcsolat.
Az, hogy otthon ébred a kicsi, nem jelenti azt, hogy a mamánál is. Ők is érzik, hogy kicsit más lesz, de ha nem vagy ott, simán elvannak nélkületek is.
Nekem is 3gyerkőcöm van, és mi is el szoktunk menni 2-3éjszakára a férjemmel kettesben. Egyszerűen kell néha egy kis kikapcs nélkülük is.
Unokaöcsém 1éves, otthon egész éjszaka ébred, mert szomjas, hol a cumi stb. Érdekes, hogy mikor a mamáéknál alszik, akkor meg nyekkenés nélkül alszik egész éjszaka. Nem sűrűn alszik ott, de anyuka volt pár éjszakát mostanában a kórházban, apuka meg a másik gyereket intézte. Ne aggódj, nagyszülőkkel beszéljetek meg mindent, pakoljatok és menjetek. Jó szórakozást!!
Nyáron meg majd mentek a kicsikkel nyaralni.
Egyébként 2kisgyerekkel a repülőút meg minden, sokkal macerább. Amit ti élvezhetnétek pl egy múzeum, vagy városnézés- az nekik mind uncsi meg szenvedés... Én biztos nem vinném magammal őket. Szerintem ennyi nektek is jár!
a férjem lecseszett
picit jogosan, értem én ezt
én is a kicsitől félek. Mi van, ha végigsírja az egész 3 napot? és ha szerveznék neki tényleg játszóteret, játszóházat, vonatozást? jobban telne az idő neki, mint itthon a megszokott közösségben?
MERT AMÚGY ITTHON LENNÉNEK NÁLUNK, MIVEL EGYÜTT LAKUNK AZ EGYIK NAGYSZÜLŐKKEL
tehát ez nem lenne neki változás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!