Szerintetek mit tegyek? Férjem vett nekem egy 3 napos utazást a gyerekek nélkül. Nem tudom őket itthon hagyni, szerintetek hogyan viselnék?
akkor lenne a nagy 4 éves (ő tőle nem félek)
és a kicsi majdnem 15 hónapos (ő sértődékeny és éjszaka még szokott néha ébredni, fogzás, cumi, víz)
úgy mennénk, hogy például
szerda 10-től megy a repülő és
szombat 12-13-ra érnénk haza
a nagy oviban lenne a hétköznapokon
kisebbikkel a két nagyszülő felváltva,
annyira nem örülök ennek az utazásnak, a gyerekek miatt, amúgy meg igen! Úgy vinném magammal őket, de az nem lenne kikapcsolódás. Férjem szeretne végre kettesben lenni velem
hogyan lehetne a gyerekeknek a legtöbb örömet okozni, úgy hogy ne nagyon érezzék a hiányunkat?
Na akkor egy ellenvélemény. Én még a 4 évest sem hagynám ott több napra, nemhogy a picit... Ha ettől tönkremegy egy házasság, akkor az amúgy sem sokat ért.
Mondjuk nekem már az is nagyon furcsa, hogy a férjed nem tudta rólad, hogy nem szívesen hagyod ott a gyerekeket, és elintézte ezt a kiruccanást, vagy ha tudta, hát még furcsább. Azért annak alapnak kellene lennie, hogy a házastársak ilyen kérdésekben ismerik egymás álláspontját.
na ne vitatkozzatok
köszönök minden választ
utazni imádok, kedvenc hobbim, azelőtt sokat utaztunk. A férjem azért vett ilyet, mert tudta (azt gondolja) hogy a gyerekekkel nem lesz semmi probléma, így nyugodtan belevághatunk. Nyilván, ha az egyik nagyon problémás lenne, akkor ő sem vett volna ilyet. A férjem józanabb néha mint én, én vagyok picit aggódós. Dehát ez van :)
Oké, én csak leírtam a véleményemet, hiszen egy kérdés volt :)
Mi is imádunk utazni, de nem mennénk a gyerek nélkül, hiszen egy család vagyunk. De ezek mi vagyunk :)
Ne hallgass az utolsó idiótára. Nem csak anya, feleség is vagy, igenis KELL a kettesben töltött idő a férjeddel, gyerekek NÉLKÜL.
Menj!
Három napról van szó, nem három hónapról.
Màs nö meg örülne ha a férje utazàssal lepné meg...
Ne csodàlkozz ha a férjed beujit egy fiatal lànykàt, megérdemelnéd.
Hehe, na akkor szólok a férjemnek, hogy váljunk, mert nem szokásunk a nyaralásainkból kihagyni a gyerekünket, aki a családtagunk, akivel együtt vagyunk egy család! Szépen néznénk ki. Azt hiszem nálunk inkább abból lenne probléma, ha a férjemnek azzal állnék elő, hogy passzoljuk már le a kölköt és menjünk nyaralni nélküle... Kicsit meglepődne, hogy mennyire félrecsúszott az értékrendem.
Amúgy ha a gyereket ki lehet hagyni az utazgatásból, akkor a többi családtagot is, nem? Mi lenne, ha anyucit hagynánk ki belőle? Az mindjárt nem tetszene, ugye?
Had kérdezzem már meg, hogy minek kellett gyereket szülni annak, aki csak lesi az alkalmat, hogy mikor szabadulhat meg tőle? Főleg több gyereket? Mert szokás? Mert a szomszédnak is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!