Szerintetek mit tegyek? Férjem vett nekem egy 3 napos utazást a gyerekek nélkül. Nem tudom őket itthon hagyni, szerintetek hogyan viselnék?
akkor lenne a nagy 4 éves (ő tőle nem félek)
és a kicsi majdnem 15 hónapos (ő sértődékeny és éjszaka még szokott néha ébredni, fogzás, cumi, víz)
úgy mennénk, hogy például
szerda 10-től megy a repülő és
szombat 12-13-ra érnénk haza
a nagy oviban lenne a hétköznapokon
kisebbikkel a két nagyszülő felváltva,
annyira nem örülök ennek az utazásnak, a gyerekek miatt, amúgy meg igen! Úgy vinném magammal őket, de az nem lenne kikapcsolódás. Férjem szeretne végre kettesben lenni velem
hogyan lehetne a gyerekeknek a legtöbb örömet okozni, úgy hogy ne nagyon érezzék a hiányunkat?
10: Így szerintem még egyszerűbb és kényelmesebb, hogy eleve együtt laktok.
Egyébként meg hozzá kell szoktatni a gyerekeket, hogy nem mindig vagytok együtt, mert így sose fogtok tudni semmit sem csinálni kettesben, de akármi miatt lehet olyan, hogy nem vagytok ott (munka, betegség, stb.). Egyáltalán nem kicsi a 15 hónapos sem ehhez a 3 naphoz. Nálunk már kisebb korban is elvolt a nagyikkal egy-egy napot, nem volt semmi gond, szeret velük lenni.
oh, ilyenek már voltak, mozi, vacsora, fél napos eltűnés. :) sosem volt gond, mindig jól érezték magukat. Most a hétvégén is megyünk moziba vasárnap és ott hagyjuk a másik mamánál (őket kevésbé ismeri)
meglátjuk
Ha fél napokat kibírnak akkor 3 napot is kifognak.
Én mondjuk arra szavazok hogy a 3 napban ha tehetik csavarogjanak. Állatkert, cirkusz akármi amit szeretnek és a kicsi is élvezi.
Igazából nem értem én sem, mit variálsz ennyit. Egyrészt a gyerekeid a megszokott helyen lesznek, olyan emberekkel, akiket szeretnek, és mindössze 3napról van szó.
A férjednek tényleg felhoztad, hogy vigyétek a gyerekeket mamákat?
Hát ne haragudj, de van ám élet a gyerekeken túl is. A gyereked érdeke is, hogy a szülei boldogok kiegyensúlyozottak legyenek- ha így rájuktelepszel, hidd el semmi jót nem érsz el.
Én nem vagyok egy ilyen "ősanya" tipusú ember, ahogy itt fogalmazni szoktak- elég lazán veszem a dolgokat. 3gyerekem van- imádom is őket, meg az apjukat is. Mi is jövünk-megyünk, mégis a minap is azt mondta az ovonéni a fiamra, hogy mennyire okos, ügyes és nagyon empatikus, és hogy nincs mégegy olyan kisgyerek a csoportban, aki ilyen kiegyensúlyozott családból jönne, mint a mienk.
Szerintem te túlzod el ezt az egészet, ahelyett, hogy örülnél, hogy ilyen szuper ajándékkal lepett meg a kedves férjed, majd erre a kavarásra fogsz emlékezni- talán nem is jó szájízzel, ahelyett, hogy kiélvezd ezt a három napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!