Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Férjem vett nekem egy 3 napos utazást a gyerekek nélkül. Nem tudom őket itthon hagyni, szerintetek hogyan viselnék?

Figyelt kérdés

akkor lenne a nagy 4 éves (ő tőle nem félek)

és a kicsi majdnem 15 hónapos (ő sértődékeny és éjszaka még szokott néha ébredni, fogzás, cumi, víz)

úgy mennénk, hogy például

szerda 10-től megy a repülő és

szombat 12-13-ra érnénk haza

a nagy oviban lenne a hétköznapokon

kisebbikkel a két nagyszülő felváltva,

annyira nem örülök ennek az utazásnak, a gyerekek miatt, amúgy meg igen! Úgy vinném magammal őket, de az nem lenne kikapcsolódás. Férjem szeretne végre kettesben lenni velem

hogyan lehetne a gyerekeknek a legtöbb örömet okozni, úgy hogy ne nagyon érezzék a hiányunkat?

2015. jan. 6. 10:21
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
44%

10: Így szerintem még egyszerűbb és kényelmesebb, hogy eleve együtt laktok.

Egyébként meg hozzá kell szoktatni a gyerekeket, hogy nem mindig vagytok együtt, mert így sose fogtok tudni semmit sem csinálni kettesben, de akármi miatt lehet olyan, hogy nem vagytok ott (munka, betegség, stb.). Egyáltalán nem kicsi a 15 hónapos sem ehhez a 3 naphoz. Nálunk már kisebb korban is elvolt a nagyikkal egy-egy napot, nem volt semmi gond, szeret velük lenni.

2015. jan. 6. 11:10
 12/51 anonim ***** válasza:
60%
Maradnék az otthoni programoknál. Úgy is tud gyorsan telni az idő. Sok mese, bábozás, sütizés, stb.
2015. jan. 6. 11:15
 13/51 anonim ***** válasza:
36%
4es vagyok, fiamnál volt,hogy a mama is velünk lakott,volt,hogy orvoshoz kellett menni,mindenki mondta,hogy csak addig sír amíg lát...hát nem,képes volt addig sírni amíg haza nem értem, és kb 3éves koráig csinálta ezt.
2015. jan. 6. 11:20
 14/51 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem teszteljétek le, hogy megy-e. Pl. menjetek el hétvégen moziba, vagy vacsorázni. Ha boldogul a nagymama, akkor látod, hogy nincs ok az aggodalomra, bátrabban indulsz el.
2015. jan. 6. 12:27
 15/51 anonim ***** válasza:
71%
az hogy a gyerek hogy fog reagálni a szitura nagyon nagyban függ attól hogy rajtad mit lát! úgyhogy búcsúzáskor ne add elő a hattyú halálát mint itt most, legyél vidám mosolygós, erre figyelj. és mondjuk próbáld meg tényleg jól érezni magad. a gyerekeid érdeke is hogy a szülei közt minden rendben legyen, és a férjednek már eléggé hiányzol, talán most 3 napig lehet ő a figyelmed középpontjában
2015. jan. 6. 12:38
 16/51 A kérdező kommentje:

oh, ilyenek már voltak, mozi, vacsora, fél napos eltűnés. :) sosem volt gond, mindig jól érezték magukat. Most a hétvégén is megyünk moziba vasárnap és ott hagyjuk a másik mamánál (őket kevésbé ismeri)

meglátjuk

2015. jan. 6. 12:39
 17/51 anonim ***** válasza:
70%
Akkor nem értem a kérdést. Otthon lesz, a saját környezetében. Fél napokat simán kibír, akkor miért ne bírná ki? Nem fogja érzékelni, hogy 3 napra mentek el, kicsi még hozzá.
2015. jan. 6. 12:54
 18/51 anonim ***** válasza:
80%

Ha fél napokat kibírnak akkor 3 napot is kifognak.

Én mondjuk arra szavazok hogy a 3 napban ha tehetik csavarogjanak. Állatkert, cirkusz akármi amit szeretnek és a kicsi is élvezi.

2015. jan. 6. 12:55
 19/51 anonim ***** válasza:
70%

Igazából nem értem én sem, mit variálsz ennyit. Egyrészt a gyerekeid a megszokott helyen lesznek, olyan emberekkel, akiket szeretnek, és mindössze 3napról van szó.

A férjednek tényleg felhoztad, hogy vigyétek a gyerekeket mamákat?

Hát ne haragudj, de van ám élet a gyerekeken túl is. A gyereked érdeke is, hogy a szülei boldogok kiegyensúlyozottak legyenek- ha így rájuktelepszel, hidd el semmi jót nem érsz el.

Én nem vagyok egy ilyen "ősanya" tipusú ember, ahogy itt fogalmazni szoktak- elég lazán veszem a dolgokat. 3gyerekem van- imádom is őket, meg az apjukat is. Mi is jövünk-megyünk, mégis a minap is azt mondta az ovonéni a fiamra, hogy mennyire okos, ügyes és nagyon empatikus, és hogy nincs mégegy olyan kisgyerek a csoportban, aki ilyen kiegyensúlyozott családból jönne, mint a mienk.

Szerintem te túlzod el ezt az egészet, ahelyett, hogy örülnél, hogy ilyen szuper ajándékkal lepett meg a kedves férjed, majd erre a kavarásra fogsz emlékezni- talán nem is jó szájízzel, ahelyett, hogy kiélvezd ezt a három napot.

2015. jan. 6. 13:20
 20/51 anonim ***** válasza:
73%
Basszus ne legyél már mártír!!!!!!!!! Jó kezekben hagyod, és 3. nap este már újra öleled őket. Szerinted miért adta ezt az utazást a férjed? Legyetek már kicsit kettesben! Nekem 3 gyerekem van, 5 hós volt a legnagyobb, amikor 3 napra leléptünk. A házasságunknak jót tett, a baba meg tojt rá, hogy ki cumiztatta, ja, és azóta aludta át az éjszakát...nyugi már!
2015. jan. 6. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!