Normális, hogy egy nő az anyukáját "előnyben részesíti" az anyósával szemben?
Szerintem,azért érthető,hisz mégis csak a saját anyukája.
Bár nálunk ezzel nincs probléma.Nagyszerű anyósom van és tökéletes édesanyám. Mindkettőre szivesen hagyom a lányunkat.Sőt nálunk anyósom van többet vele,de ennek csak annyi az oka,hogy ő közelebb lakik. :) kb. 10 percre,édesanyámék meg kb. 30 percre. :D
Nyilván normális, hiszen az anyja, míg az anyósa a férje anyja. DE! Meg kell próbálni az egyensúlyt minél jobban megtartani, mivel a gyereknek viszont pont ugyanolyan nagymamája a férj és a feleség anyja is, itt nincsenek előjogok.
Nekem egy 2,5 éves fiam van és attól amit ezen az oldalon olvasok már most el vagyok keseredve. Remélem hogy ha majd eljön az ideje engem is emberszámba vesz majd a menyem, nem csak a saját anyját.
Szerintem normális, sőt pont a baba születésével megnőnek ezek a különbségek, mondjuk anyukámat imádom, anyósomat nem annyira, de a férjem sincs igazán jóban vele, én egyszerűen féltékeny voltam mikor anyósom először kézbe vette gyermekemet, alig vártam, hogy visszaadja, azóta ez az érzés fakult, de azért anyukámnak jobban örülunk.
Mondjuk ha egy jófej anyósom lenne, ez biztos másképp lenne, úgyhogy emberfüggő.
Èn nem bízom az anyósomra kicsit, pedig anyukàm màr többször vigyazott rà szóval nem azzal van gond hogy nem merem ott hagyni sőt jól is esne mert minden segítsègem 200kmre van szóval nèha jöl esen, ès hiàba nevelt fel 6 gyereket, mikor olyanokat mond hogy ha sír tegyem csak le a kisàgyba majd abbahagyja, meg ne is menjek be hozzà èjszaka mert megszokja, nincs lelkiismeretem ràhagyni.
Ha itt van is elvàrja hogy ne a gyerekkel foglalkozzak hanem vele mert ő a vendèg...
Szia
Én kéthét múlva szülök,édesanyám "ide költözik" pár napra amíg belejövök. Férjem itthon lesz amíg tud,úgyis jönnek az ünnepek,és januárban anyósom vesz ki egy hetet és jön át néha segíteni.. őszinte leszek,kicsit megijeszt azért a stílusa. Azt mondja hagyjam sírni,csukjam be az ajtót,tegyek zsebkendőt a fejére és azt hiszi este van és aludni kell.. fura..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!