Van itt olyan aki együtt lakik az anyósával? Mennyire szól bele a gyereknevelésbe és a magánéletetekbe? Milyen a viszonyotok?
Miért kérdezed?
Ha egy jó tanácsom lehet, soha ne költözz az anyóshoz!!!
mi egy házban lakunk de külön. 2 bejárati ajtó választ el minket :P
jó a viszonyunk, ő is sokat dolgozik és én is :) gyerek oviba, így csak délutánok olyanok, hogy feljöhet hozzánk, most is jött 3kor, hogy hagy menjen ma a gyerkőcért mert múlt héten nem találkoztak :)
azóta se jöttek haza, biztos játszótereznek :)
gyereknevelésbe nem szól bele, úgy érzem korrekt vagyok vele, mert ha olyan dologról van szó, kikérem a véleményét, elmesélek neki minden fontosabb dolgot, gyakran felhívom, hogy ha van kedve unokázzon, de soha nem kérem, csak közlöm, hogy pl "ma du. itthon vagyunk mert esik, ha van kedved majd gyere fel".
viszont ezért elvárom, hogy ne is oktasson ki.
nem bírom a "már felneveltem x gyereket" dumát és ezt el is mondtam neki :) ő az én gyerekem, a hibáimat magam szeretem elkövetni, de ha olyan akkor megbeszélem vele a dolgokat, megfogadom a tanácsait ha jónak tartom így szerintem úgy érezheti, hogy van beleszólása a dolgokba vagy nem is tudom :)
rám és a gyerekemre anyám nem kíváncsi így kicsit anya-lánya kapcsolatban vagyunk anyóssal mert a gyerektől független dolgaimat is néha vele beszélem meg anyám helyett.
magánéletünkbe aztán abszolút nem szól bele, nem is teheti, 10 évig távol laktunk tőlük így mikor hozzájuk csapott minket a sors már bőven túl voltunk minden olyanon a férjemmel amibe beleköthettek volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!