Hogyan derítheto ki, hogy én vagyok a gyermek apja?
Figyelt kérdés
van egy holgyemény ,aki ezzel vádol de én nem hiszek neki
hogyan bizonyíthatja hogy én vagyok a fater
2014. dec. 9. 16:50
51/115 anonim válasza:
Na várjál már, azt mondod full részeg volt a csaj? Már ne is haragudj hogy ha a nő ilyen állapotban volt, hogy védekezett volna? A másik pedig hogy benned annyi nem volt hogy belásd hogy egy részeg nőt nem dugunk meg?! Te gyakorlatilag akkor megerőszakoltad!! Miért használtad ki a helyzetet?? És most meg elmondod mindennek a nőt? Hát én azt mondom menjen át rajtad az úthenger, az ilyen mint te megérdemelnéd......
52/115 anonim válasza:
Jó. Elismerem, az elején még vicces voltál. De szerintem most már fejezd be a kommentelők félrevezetését!
54/115 A kérdező kommentje:
#51 te hol élsz ?:) valami tanyán gondolom XD
Megeroszakoltam hát persze .......:)
2014. dec. 9. 17:59
55/115 anonim válasza:
Ha annyira be volt ba..zva, hogy nem volt magánál, tehát nem rendelkezett beszámítási képességgel, akkor igen!
De most nem ezzel vádol! :)
56/115 A kérdező kommentje:
#52 sajna nem kamu
csak márt kínomba kuldom az XD-ket,mert egy két feminista azthiszi hogy itt babra megy a játék!
2014. dec. 9. 18:00
57/115 A kérdező kommentje:
#53 aztmondja nincs ,de en már a pontos idot se hiszem el neki...
2014. dec. 9. 18:01
58/115 anonim válasza:
Szerintem kár itt ölre menned. A választ amit kértél megkaptad, DNS teszt és kötelezhetnek rá akár a rendőrök is eljárhatnak veled szemben. Ne add alájuk a lovat.
59/115 anonim válasza:
"Ha annyira be volt ba..zva, hogy nem volt magánál"
Akkor honnan tudja, hogy veled feküdt le???!
60/115 A kérdező kommentje:
#55 jólvan anyukám ,pihenj!
ennyi erovel ,akkor minden no kitalalhatná hogy megeroszakolták (bár mondjuk van rá pelda boven)
csak benyogi ,hogy ott és akkor o részeg volt...
2014. dec. 9. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!