Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan derítheto ki, hogy én...

Hogyan derítheto ki, hogy én vagyok a gyermek apja?

Figyelt kérdés

van egy holgyemény ,aki ezzel vádol de én nem hiszek neki

hogyan bizonyíthatja hogy én vagyok a fater

2014. dec. 9. 16:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/115 anonim ***** válasza:
94%

Kötelezhetnek bizony!

Kifogás nincs!

2014. dec. 9. 17:12
 12/115 anonim ***** válasza:
94%
Köteleznek rá. És ha te vagy az apa, akkor még a per- és vizsgálat költséget is te fizeted.
 13/115 anonim ***** válasza:
87%
kötelezhetnek...bíróság rendeli el...
 14/115 anonim ***** válasza:
75%
A Te érdekdben szerintem jobb ha elvégzed a tesztet amihez egy kis nyálkahártyakenet elég. Ha nem tőled van akkor úgyis ő fog fizetni te meg biztosra tudod, hogy nem kószál a trónörökösöd valahol a világban, ha meg nem vagy biztos benne, akkor vannak kötelezettségeid amit az anya követelhet veled szemben.
 15/115 anonim ***** válasza:
95%
Szóval akkor TE vagy az apa. Ismerd be. Kevesebbe kerül. Persze a gyerektartást nem úszod meg.
2014. dec. 9. 17:14
 16/115 anonim ***** válasza:
61%
neten is lehet rendelni dns teszt mintavételi cuccot...csináljátok meg azt...akkor legalább a bírósági költségeket megúszod, ha mégis a tiéd...persze gondolom a gyerektartást nem...
2014. dec. 9. 17:14
 17/115 A kérdező kommentje:

hát igen csakhogy en ezekbe a tesztekbe nem bízok meg ,

magyarországon ma már mindennel csalnak ,amivel csak lehet !Siman le lehet fizetni a labort hogy az illeto szamára kedvezo eredmény szulessen (ugye nem kell Mo-n ecsetelnem a kenopénzhez való hozzá állást)

másrészt érdekes módon én még sosem hallottam ,hogy az jott volna ki hogy az illeto ,akit vádolnak nem az apa hanem vki más! Senkit nem akarok védeni ,de azért ez elég nyugtalanitó...

Én meg ha ugy esik akkor neveljem más gyerekét ,más nem is hianyozna!

2014. dec. 9. 17:17
 18/115 anonim ***** válasza:
84%
"hölgyemény"de rámászni jó volt mi?Akkor még édesem is volt.Most hogy bajba van már csak hölgyemény"hát urficska remélem fizetni fogsz.
2014. dec. 9. 17:19
 19/115 anonim ***** válasza:
93%
Akkor kérlek vázold fel, hogy szerinted, hogyan lehetne kideríteni, hogy a tiéd-e a gyerek?
2014. dec. 9. 17:19
 20/115 anonim ***** válasza:
80%
de ha a netest te adod fel...és jelszavas amit csak Te tudsz, akkor a "hölgyike" ahogy vagy szíves hívni, hogy azonosítja be lefizetéskor, hogy hol kell csalni?:) mennyi idős a gyerek? vércsoportok?:)
2014. dec. 9. 17:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!