Hogyan derítheto ki, hogy én vagyok a gyermek apja?
Figyelt kérdés
van egy holgyemény ,aki ezzel vádol de én nem hiszek neki
hogyan bizonyíthatja hogy én vagyok a fater
2014. dec. 9. 16:50
61/115 anonim válasza:
Hagyjátok már szegénykét, nem látjátok, hogy hülye, mint a segg?
62/115 anonim válasza:
gyerektartási ügyeknél elég gyors a bíróság...ráadásul most már visszamenőleg 3 évig is lehet követelni gyerektartást
63/115 A kérdező kommentje:
#59 bárcsak valaki mást nyaggtna ezzel ...
2014. dec. 9. 18:11
64/115 A kérdező kommentje:
mind 1 perelni ugy se fog nincs tobb 100 ft-ja a tesztre
Épp a penz miatt kellenék neki!
2014. dec. 9. 18:16
65/115 anonim válasza:
Hogy védekeztél?
Mert eddig erre nem válaszoltál..
66/115 A kérdező kommentje:
condom és sikeresen
2014. dec. 9. 18:28
68/115 anonim válasza:
51. vagyok. Nem, nem tanyán élek. :)
DE te valószínűleg univerzumot tévesztettél, mert amit össze hordtál eddig azt egy földi halandó nem érti... Ja és neked kár szaporodni, én azt mondom, holnap kérjél időpontot és heréltesd ki magad.
Nyilván valami kis hülye gyerek lehetsz még, azok szoktak így "jópofáskodni", de jelentem nem sikerült.
69/115 anonim válasza:
Nyugi, csak pár évig leszel apa, később letagad magától is...
70/115 anonim válasza:
Az a baj, hogyha ő tuti biztos benne hogy te vagy az apa, akkor perelni fog mert abból indul ki hogy elveszíted és akkor úgyis te fizeted a dns tesztet. Amúgy megtagadhatod hogy elmész a tesztre. Benne van a törvényben hogy akkor pénzbírságot kapsz. 2 alkalommal a rendőrség vezettet el, ez is benne van, ha tudsz olvasni magad is elolvashatod, vki azt hiszem mellékelte is ide törvényt. Akár a munkahelyedről is elvihetnek ilyenkor. Ha meg tuti h nem te vagy az apa, akkor nem tudom mit vagdosod földhöz a segged mint egy hisztis gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!