Hogyan derítheto ki, hogy én vagyok a gyermek apja?
van egy holgyemény ,aki ezzel vádol de én nem hiszek neki
hogyan bizonyíthatja hogy én vagyok a fater
Tehát te úgy gondolod, ha a dns teszten kiderül te vagy az apa, az csakis azért lehet,mert meghamisították??
Még véletlenül sem azért, mert te vagy az apa.. :-)
Csinálj te magad egyet! De qrva nehéz felfogásod van!
#91 mondanám hogy remélem te is ilyen helyzetbe kerulsz ,de szerintem ,amekkora sotétség van a fejedbe te beletorodnel az egészbe és nevelgetnéd a kakukkfíokát.
Magadnak meg bebeszélnéd ,hogy nembaj há jó ez így ;)
#88 még egy onjelolt nyelvtantanár
nah tipli neked is....
Nincs több kérdésem főnök! :-)
Ekkora balfék, mint te üde színfolt lesz a bíróságon, végül is lesz, ami feldobja a bírósági dolgozók napját! :-D
Remélem nem mész be, rendőrök visznek be (munkahelyről, iskolából, óvodából), kiderül, hogy te vagy az apa, emiatt fellebbezel, mert a csóró csaj, akinek nincs pénze tesztre, lefizet egy anonim laborost, akinek a személyét senki se ismeri, te pedig csak egy szám és betűkombináció leszel, még csak nem is név, de persze a csaj felkutatja és lefizeti, aztán te persze elveszted a pert, így duplán fizetsz, és jóóóóóó magas gyerektartást szabnak ki. Ennek tetejében még vagy akkora marha hogy be akarod feketíteni a nőt, emiatt elmondod, hogy full részeg volt, alig volt magánál, milyen nő már az ilyen?
És habnak a tortán te is megkapod az erőszakot a börtönben.
Jó éjszakát gyerekek, az ovi bezárja kapuit.
#95 látom még mindig az úgy is nekem van igazam korszakodat éled azért jársz ide vissza púderezni magad...
remélem mostmár csak a te szinteden lévo kérdésekbe trollkodsz bele !
"remélem mostmár csak a te szinteden lévo kérdésekbe trollkodsz bele !"
Itt mindegyik válaszoló magasan a kérdező szintje felett áll. Mert ilyen alja stílusban megírt kérdést nem mostanában láttam az oldalon. Lehet, hogy épp ellógott óráról amikor a betűket tanították.
#97 1.nem kuldtem semmilyen privátokat
2.oszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!