Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan derítheto ki, hogy én...

Hogyan derítheto ki, hogy én vagyok a gyermek apja?

Figyelt kérdés

van egy holgyemény ,aki ezzel vádol de én nem hiszek neki

hogyan bizonyíthatja hogy én vagyok a fater

2014. dec. 9. 16:50
 81/115 anonim ***** válasza:
93%

Figyu nem én tévesztettem országot/univerzumot!

Felteszel ilyen hülye kérdéseket hogy "hogyan deríthető ki hogy én vagyok a gyermek apa"? Szerinted hogy?? 21. század van segítek. Ezt már egy hajléktalan is tudja, bakker..... Aztán kiderül hogy amúgy egy tök részeg csajt tolsz meg hátulról, aki valószínűleg semmit sem tudott tenni az aktus ellen. Nem kellett volna megdugni, kihasználni a nőt. Szerintem nagyon el vagy tévedve. Ha tiéd a gyerek, vállald a következményeket, ennyi!!

2014. dec. 9. 19:26
 82/115 A kérdező kommentje:

#78 nem hisztizés te h*gyagyu birka fogd már fol ,hogy az ilyen teszteket simán lehet kozmetikázni úgy ,hogy annak kedvezzen ,akinek kell

most hiába szajkózod itt a rendoroket meg minden, de te nemtudom mit tudnál szólni ha hasonló esetben kijonne ,hogy te vagy az apa aztan majd mikor mar 4-5 eves a gyerek észre veszed hogy hopp semmiben nem hasonlit rám

" vajon miért" ?

akkor aztan johecc itt a paragrafusaiddal

hiszitek vagy nem de jónéhány ilyen van

2014. dec. 9. 19:27
 83/115 A kérdező kommentje:

#81 óhh nem is tudtam hogy jelen voltál hogy ilyen reszleteket is tudsz...

menny más kerdéshez okoskodni mert itt nem terem sok babér!

2014. dec. 9. 19:29
 84/115 anonim ***** válasza:
93%
Azért ez a "menny" elég sok mindent elmond rólad... :P
2014. dec. 9. 19:30
 85/115 anonim ***** válasza:
93%

Tetszik, nem tetszik, ez van. Ha a bíróság kötelez, akkor mész, és megcsináltatod. Ha nem bízol bennük, akkor rendelsz netről és megcsinálod te magad, de azt a bíróság nem fogadja el.

Ez van. Szerintem menj bele. Nyálmintát vesznek, aztán csá. Nagyobb feneket kerítesz ennek, mint amekkora van neki.

2014. dec. 9. 19:37
 86/115 A kérdező kommentje:

hát azért egy zab*gyereket folnevelni eleg nagy "fe*ék"

ha valki akkora balfék ,hogy ez nincs ellenére akkor csak rajta ,de én az én saját gyerekemet akarom felnevelni!

2014. dec. 9. 19:46
 87/115 anonim ***** válasza:
95%
Ha úgy érzed hamis a teszt, akkor feljelented őket csalás vádjával és majd a dns t vizsgáló labor bíróság előtt is bizonyítja hogy a tesztet nem csalták el. Ha te vagy az apa akkor dupla megerősítést kapsz, és lelkileg is megnyugszol h tényleg te vagy az apa.. Ja?! hogy azt azért nem, mert amúgy csak vádaskodsz hogy mindenki csal ebben a játékban csak te nem, de még feljelentést sem mernél tenni mert félsz hogy tényleg az igazság derül ki! Ha tényleg úgy gondolod lefizették őket, amúgy nem lehet mert anonim kóddal ellátott lesz a mintád, tehát aki leveszi se tudja ki vizsgálja be, akkor feljelenheted csalás gyanújával. Nyugodtan!!!!
2014. dec. 9. 20:05
 88/115 anonim ***** válasza:
94%
Ezek a tesztek már elég megbízhatóak. Ha a csajnak nincs pénze, hogyan fizetné le a labort? Túl sok filmet néztél. Még írni sem tudsz normálisan, nem ám szöveget értelmezni... Megvan egyáltalán a 8 általános? Remélem kiderül, hogy te vagy az apa és a gatyád is rámegy a gyerektartásra meg a DNS tesztre.
2014. dec. 9. 20:24
 89/115 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 88!

Ne kívánj már rosszat szegény gyereknek! :)

2014. dec. 9. 20:28
 90/115 anonim ***** válasza:
48%

Akkor elmesélek egy esetet a családunkból. 18 éves kiscsaj teherbe esett egy nős pasitól. De nem követelt gy.tartást, semmit, sőt a pasival sem akart találkozni, semmit nem akart tőle, a pasi sem tőle.

Megszületett a gyerek, az anyakönyvi kivonatba fiktív apanév került, a gyámügy (nem a csaj!!) pedig apasági pert índított minden egyes pasi ellen, aki szóba került, mint lehetséges apa és szépen mkit berendelt a bíróság DNS tesztre. A csajnak nem kellett semmit fizetnie, szóval ennyit arról, h nincs pénze a csajnak a tesztre.

2014. dec. 9. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!