Hogyan derítheto ki, hogy én vagyok a gyermek apja?
van egy holgyemény ,aki ezzel vádol de én nem hiszek neki
hogyan bizonyíthatja hogy én vagyok a fater
#18 hát nem kellet éppen sokat únszolni ha érted mire gondolok ...
mér a holgyemény is bántó már ? akkor nemtudom már mi az ,am it egy nonek lehet mondani annélkul ,hogy vérig sértodne
"#18 hát nem kellet éppen sokat únszolni ha érted mire gondolok ... "
Téged annál többet kell unszolni, de csak meglesz az a gyerektartás!
mekkora balek vagy! :)
#19 az én részemrol semmit mivel én biztos vagyok benne ,hogy en védekeztem azon a napon ...
Hogy o meg full reszeg volt és nem emléxik arról en nem tehetek ,helyette nem tudok kijózanodni!
Azaz igazság ,hogy ha egy no gyereket akar magának akkor erre megvannak az eszkozei (tisztelet a kívételnek)
Istenkém, ezt a sok unatkozó idiótát. Nagyon el vagytok ti cseszve mind, ha már egy kérdés miatt is így reagáltok. Mi van, nincs meg a mufftömés?
Na mindegy, kérdező, a tetteinkért vállalnunk kell a felelősséget, a tesztek megbízhatóak, ha a hölgyemény nem milliárdos nem fog tudni lefizetni senkit sem.
Nevelned amúgy akkor sem kell, ha a te gyereked, csak a gyerektartást perkálni egy elhelyezési végzés után.
és hogy védekeztél? :)
kiszálltál félúton ?
#26 hát koszonom szépen a gyerektartást se fogom más helyett perkálni ,inkabb adom vmelyik családtagomnak.
Fizesse az ,aki megcsinalta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!