Mi a véleményed ezekről a lánynevekről?
Figyelt kérdés
Hamarosan szülök, a párommal végiglapoztuk a neveket, mind a ketten felírtunk 10-et, azokból válogattunk, de ebből a 10-ből már nem tudunk:
Rebeka, Diána, Alíz, Gréta, Petra, Nóra, Borbála, Virág, Kata, Minka. Varga a vezetéknév.
2014. dec. 5. 16:03
22/23 anonim válasza:
A Minka kislányként szép lenne, és tetszik is, de felnőttként szerintem nem annyira jó viselni, ahogy a többi -ka végződésűt sem.
A Nóra nagyon szép, csak a Vargával együtt szerintem túl sok lehet belőle. Én a Rebekát választanám, de látom, hogy az már nincs a befutó nevek között, így Diána vagy a Daniella szerintem szép, de második nevet ezek mellé már nem adnék, mert elég hosszúak.
23/23 anonim válasza:
Varga Daniella vagy Varga Nóra Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!