Mi a véleményed ezekről a lánynevekről?
Hamarosan szülök, a párommal végiglapoztuk a neveket, mind a ketten felírtunk 10-et, azokból válogattunk, de ebből a 10-ből már nem tudunk:
Rebeka, Diána, Alíz, Gréta, Petra, Nóra, Borbála, Virág, Kata, Minka. Varga a vezetéknév.
Minkát én is csak az utónév könyvben találtam, és akkor egyből megtetszett. Most egyszer tetszik, egyszer nem :D
Párommal elkezdtünk kombinálni és a Varga Rebeka Kata valamint a Varga Minka Alíz tetszik a legjobban mind a kettőnknek. Ezekről mit gondoltok? De természetesen várom a véleményeket a sima nevekről is és köszönöm az eddigieket!
Varga Petra vagy Varga Nóra.
Bár én emellé a vezetéknév mellé kicsit különlegesebb nevet választanék, mert nekem ezekkel kicsit snassz...de természtesen ez csak az én magánvéleményem. :)
A Rebeka Kata nekem kicsit 'kattogósan' hangzik, a Minka Aliz pedig egybeolvad az A-któl.
Ha 2 nevet akartok, akkor Varga Petra Minkára szavazok.
Igen, mi is gondolkoztunk egy különlegesebb keresztneven és így jött a Minka. A párom ötlete volt a Daniella, ami először nem tetszett, de egyre jobban kezdem megszeretni.
Végül úgy döntöttünk, hogy a Kata legyen a második név, első névnek még esélyes a Diána, a Petra, a Nóra, a Minka és a Daniella is.
Köszönöm az eddigi véleményeket és várom a többit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!