Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit adtok inni a másfél...

Mit adtok inni a másfél éveseteknek?

Figyelt kérdés

Engem konkrétan megköveznek, amiért csak vizet iszik illetve reggel-este tápszert.

Mert teáztathatnám, gyümölcslevek is vannak stb. Tényleg én gondolom rosszul, hogy bőven elég a víz?

(egyébként mind a gyerekorvosunk és fogorvosunk szerint felesleges és káros adni gyümölcslevet a gyereknek)

2014. dec. 3. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A joghurtban egyfelől egyébként kevesebb a tejfehérje, mint a tejben, másrészt megváltozik a fehérjeszerkezet is, ezért ajánlják a feldolgozott tejet hamarabb, mint a natúr, sima tejet.
2014. dec. 3. 11:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, én is így hallottam mint az utolsó.

Feldolgozott tejterméket egyébként kap bőven, túró, joghurt, sajtokat imádja, tejföl, tejszín. Csak konkrétan a tejet nem ajánlják. Kapott már, pár kortyot (csak hogy lássam, alergiás-e rá) de mint innivalót nem kap egyáltalán. Mondjuk azt sem ítélem el aki adja, tényleg az ő dolga.

2014. dec. 3. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Vizet és tápszert iszik, más nem is nagyon fogad el, pedig kínáltam már teával, 100%-os gyümölcslével (lázas betegség idején, amikor mindegy volt, hogy mit, csak igyon, de nem fogadott el semmit a vízen kívül)

Szerintem nincs ezzel gond, én felnőttként is szinte csak vizet iszom.

2014. dec. 3. 11:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Ásványvizet elsősorban, meg ritkábban a teát, és a 100%-os gyümölcsleveket issza meg a kislányom. Múltkor kapott egy rokonunktól családi ebéd alkalmával egy fél literes Fanta narancsot, büszkén cipelte fel és alá, nem mondtam neki, hogy ne igya meg..:)) Néha-néha belefér...
2014. dec. 3. 14:37
 15/15 anonim ***** válasza:
18 hós, csak vizet iszik. Nagy ritkán egy narancs, vagy pár mandarin levét kifacsarva (mert másképp nem eszi még), de semmi szörpi/tea, vagy bármi. Kövezzetek meg, a szervezetnek vízre van szüksége nem cukros löttyökre, na meg a foga se rohadjon ki....
2014. dec. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!