Mit adtok inni a másfél éveseteknek?
Engem konkrétan megköveznek, amiért csak vizet iszik illetve reggel-este tápszert.
Mert teáztathatnám, gyümölcslevek is vannak stb. Tényleg én gondolom rosszul, hogy bőven elég a víz?
(egyébként mind a gyerekorvosunk és fogorvosunk szerint felesleges és káros adni gyümölcslevet a gyereknek)
Igen, én is így hallottam mint az utolsó.
Feldolgozott tejterméket egyébként kap bőven, túró, joghurt, sajtokat imádja, tejföl, tejszín. Csak konkrétan a tejet nem ajánlják. Kapott már, pár kortyot (csak hogy lássam, alergiás-e rá) de mint innivalót nem kap egyáltalán. Mondjuk azt sem ítélem el aki adja, tényleg az ő dolga.
Vizet és tápszert iszik, más nem is nagyon fogad el, pedig kínáltam már teával, 100%-os gyümölcslével (lázas betegség idején, amikor mindegy volt, hogy mit, csak igyon, de nem fogadott el semmit a vízen kívül)
Szerintem nincs ezzel gond, én felnőttként is szinte csak vizet iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!