Másfél évesetek felkel éjjel inni?
Figyelt kérdés
Az én fiam van h 2x-3x is felkel, de csak iszik és alszik is vissza. Már várom, mikor lesz végre átaludt éjszakánk :)2013. aug. 1. 16:00
1/7 anonim válasza:
Igen, ráadásul éhes volt, kakaót kért mindig:)
De szerencsére már kinőtte.
2/7 anonim válasza:
Igen, nekem is mindig felkelt, és tápit ivott..de kb. 2 éves kora körül magától leszokott róla, állítólag az átaludt éjjelek is az idegrendszer érettségétől függnek...ha eléri azt akkor abbamarad..:-))
Kitartást!
3/7 anonim válasza:
Nem kelt fel. Amikor elválasztottam 16hónaposan onnantól nem kelt többet. Csak ha nagyon melege volt ébredt meg, kapott egy picit inni.
De rájött hogyan kell kitakarózni, nem melegszik annyira.
6/7 anonim válasza:
Normál esetben nem,viszont ebben a nagy hőségben,nyugtalanul alszik és volt,hogy fel is ébredt.Ilyenkor megitatom és már alszik is.
7/7 anonim válasza:
Kisfiam ágyába van kb 9-10 hónapos kora óta az itatósüveg vagy most már kulacs,ha szomjas iszik és vissza alszik,2,5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!