Még 2 dolog a missed ab-bal kalpcsolatban? Reggel kell bemenni éhgyomorra, vizet inni lehet? Ha reggel már nem lehet, éjjel meddig lehet? Hozzátartozó ott lehet, ha felrakták a tágítót?
műtétek előtt éjfélig lehet inni utána nem, még vizet sem
gondolom a tágítónál nem lehet bent hozzátartozó, de nem volt részem ilyenben, nincs konkrét tapasztalatom
Úgy értem, hogy felrakják a tágítót, utána kapok egy ágyat. Amíg fekszem, ott lehet valaki? Esetleg nő?
Ha délben van a műtét, akkor is csak előző nap lehet inni? Hogy fogom kibírni, mindig sokat iszom és most nagyon meleg is van? :(
Nálam igy volt hogy elsőnap tágitottak délután meg jött párom a lányunkkal.
Második nap mütöttek dél-1 körül este meg jöttek értem! Mütét után ihatsz én kb 20 perc után már ittam meg ettem! Éjfélig ihatsz utána már nem, nyugi kibirod!
Okulásul másoknak: a papíron, amit alá kellett írnom az altatással kapcsolatban, az volt, hogy altatás előtt 2-3 órával nem lehet inni. Sőt, nekem megengedték, hogy 2 órával előtte igyak 2 kortyot, mert majdnem rosszul lettem. Enni 6 órával előtte nem lehet a paír szerint, persze nyilván nem bezabálni kell, illetve ilyenkor gondolom másnak sincs étvágya.
Nyiláván ezek csak a rövid, 10 perces altatásra vonatkozó szabályok.
Műtét után 2 órával lehet inni, 3-4 órával enni, ami kötelező, anélkül nem engednek el.
Hozzátartozó nem lehet ott, csak a folyosón, de mivel feküdni kell, sok értelme nincs.
Mindenkinek jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!