Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam reggel negyed 8-kor...

Kisfiam reggel negyed 8-kor felkel, de 20 perc múlva megint álmos és nyűglődik. Miért van ez? Normális dolog? Másnál is van ilyen? Az éjszakát szépen végig alussza. Csak nem tudom megérteni, hogy minek kel fel ha még álmos? 11 hónapos.

Figyelt kérdés
Igazából gondoltam az óra átállításra is, mert azóta van ez, addig 8-kor kelt kipihenten. Csak akkor sem értem, hogy már elég rég volt az átállás és még mindig nem szokta meg?
2012. nov. 26. 08:22
 1/2 anonim ***** válasza:

És ha leteszed aludni? Próbáltad már?

Vagy átesik ezen a ponton aránylag gyorsan? Mármint elmúlik a fáradtsága ha nem teszed le aludni?

Az enyém 7-kor kel, de 10-kor már dől el, viszont ha letenném aludni akkor felébredne 1 óra múlva és akkor délután nem aludna, de már nagyobb 17 hónapos. Így én ilyenkor amikor látom, hgy kezd nyüglődni kiviszem kicsit a játszóra, vagy elterelem a figyelmét, és ő átlendül ezen a ponton, és utána már jól érzi magát.

2012. nov. 26. 09:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de nem alszik már vissza, valamennyire átesik a dolgon, de nálunk is a 10 óra a bűvös. 10-kor alszik 1,5 órát, utána délután fél4-kor még egyet vagy másfelet. Csak ez a reggeli kelés változott a többi nem. Cak nem értem miért van ez, hogy még álmos, mégis felkel. Mikor 8-kor kelt reggelakkor is 10-kor már kidőlt csa akkor nm nyűgösen meg álmosan kelt fel. :( Úgy látszik ez a 10 óra a babáknál valami bűvös időpont. :)
2012. nov. 26. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!