Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18 hónapos a fiam, reggel...

18 hónapos a fiam, reggel negyed 9 ig alszik,2 évesen bölcsibe hogy érünk majd be fél 8-ra? Hogy ébresszem fel? Most is vagy csak majd akkor?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Elég akkor. Nem kell hamarabb szoktatni. Én legalább is nem tettem. Sőt heti 2x 6-ra kellett vinnem, hogy beérjek fél7-re dolgozni. Nagyon könnyen megszokta.
2012. jan. 8. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Felesleges most gyötörni vele, addig még 3* is változhat a napirend. Elég csak a téli-nyári időszámításra gondolni, bár most nem bírom kigondolni ez hogy érint majd Titeket:)

Előtte 1-2 héttel ráérsz szoktatni az új napirendhez. (A fiam 1-1,5 évesen 9-fél 10-kor kelt, most 2,5 és fél 7-7)

3/9 anonim ***** válasza:
51%
Korábban fekteted le elöbb kell
 4/9 anonim ***** válasza:
Este mikor alszik el? próbáld este előbb lerakni.
2012. jan. 8. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
első vagyok. Én nem bírom előbb lerakni, még ha korán megyünk akkor sem. Így kicsit nyűgibb néha ha keltem, de nem vészes.
2012. jan. 8. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

Én nem szoktattam. Van hogy nyűgösebb, de ez van.

OFF:

Bírom az ilyen okos válaszokat, hogy fektesd le előbb. Üzenem minden okoskának, hogy jöjjenek hozzánk is, és próbálják lefektetnin a lányom, ha nem álmos még.

2012. jan. 8. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ráérsz még ezzel. Én a bölcsibe való szoktatás alatt megoldottam (2 hét). Minden este csak 10 perccel előbb vittem aludni. Szépen hozzászokott, nem volt semmi gond. Most már tök magától kel reggel, ritka, hogy nekünk kell ébreszteni (szeptemberben kezdtük a bölcsit).
2012. jan. 8. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
6. valaszolo: a szivembol beszeltel. Az en lanyom pl szuletesetol fogva 9-fel 10-nel korabban nem alszik el, reggel viszont fel 7-kor keles van, mert megyunk a bolcsibe. Az en lanyom max akkor alszik el korabban este, ha semmit nem alszik napkozben, de ez nagyon ritka, inkabb az a jellemzo, hogy ha napkozben valamiert nem alszik, akkor beajul 5 es 6 kozott, alszik 1-2 orat es este 9-kor mar agyban van megint. Mindig keltenem kell reggel, de valtozo, mikor mennyire nyugos miatta es mire beerunk a bolcsibe tok vidam, mert imad oda jarni.
2012. jan. 8. 17:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Én is ugy szeretném ha tök vidám lenne töle.. ugy félek hogy mi lesz mert nagyonanyás, szinte mindig velem van, néha apával de gyerektársaságunk nem nagyon van, amugy este 8kor teszem be az ágyba ált negyed 9 kor elalszik, éjfél körül iszik, cumi és alszik fél 8ig. általában igy van.
2012. jan. 8. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!