Hogyan szoktassam le az éjszakai ivásról? Kisfiam 2 éves, éjjel többször ébred és inni kér. De nem szomjas mert 1-2 kortyot iszik. Csak megszokásból kel.
Nálunk is ez a probléma. Szintén 2 éves a lányom, viszont ő tényleg szomjas, nagyon sokat, sokszor iszik éjjel.
A szoba levegője tuti száraz, nagyon alacsony a páratartalom. Párásítani pedig nem szeretnék, mert örülök, hogy végre nem penészedünk be! Ilyenkor mi a megoldás?
Én is szeretném, ha nyáron már szobatiszta lenne, de az éjszakai ivásokkal ez nem fog menni. :(
Adjatok tanácsot!!!
a bilire szoktatásnak mondjuk nem sok köze van az éjjeli iváshoz, eléször csak nappalra szoktatod majd le a pelusról. ha ügyes, hamar szobatiszta lesz éjjel is és ha pisilnie kell, majd felkel és kimegy pisilni ;)
ezen ne aggódj!
leszoktatni meg ha vizet adsz neki, akkor sehogy szerintem. ha szomjas akkor inni kell adni. próbáld a nappali folyadékot növelni
kiegészítve az előző hozzászólókat, akikkel javarészt egyet értek, beszerezhetnétek egy párologtatót vagy teregess a szobába pár napig egymás után este, akkor ha így nem kel fel, valóban száraz a szoba levegője.
nálunk fűtési szezonban, ha elfeljtek párologtatót bekapcsolni, van, hogy akár 5-6 alkalommal is kel a lányom éjjel (és én is!)
van, akik nem bírják, ha száraz a torkuk alvás közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!