Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj, ha a másfél éves...

Nagy baj, ha a másfél éves fiam csak 100%gyümilevet hajlandó inni higítva?

Figyelt kérdés
Hiába adok teát,vizet.Inkább nem iszik egész nap. Jó minőségű 100% gyümilevet veszek és háromnegyed résszel keverem vizzel.(mármint negyed része csak a gyümilé) Baj,ha minden nap ilyet iszik?
2013. okt. 8. 14:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem baj, mert egészséges. Víz+gyümölcs.
2013. okt. 8. 14:03
 2/11 Imola Ágnes ***** válasza:
50%
Próbálj házi gyümölcslevet venni, amiben nincs hozzáadott cukor...az biztosan jó:)
2013. okt. 8. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem baj. :) A 100%-os gyümölcslében nincs hozzáadott cukor (azért 100 %-os).
2013. okt. 8. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:
OFF Az nem roncsolja a fogakat?Nekem is mindig azt issza,másfél éves:)
2013. okt. 8. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Pont kb egy oraja volt errol egy musor a tv-ben. :-)

Azt mondtak hogy magaban a 100%-os gyum.le akkor jo ha poharbol isszak kulonben roncsolja a fogakat (uvegbol, cumibol). De kisgyerekeknek az a legjobb ha vizzel higitva adjuk, ugy a legegeszsegesebb, es ugy a fogaknak sem art.

2013. okt. 8. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Gyümölcscukor nyilván van benne, szóval az roncsolhatja a fogakat (szerintem).
2013. okt. 8. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Szinte én is írhattam volna a kérdést. Semmi mást nem hajlandó az én egy éves fiam meginni csak a gyümölcslét vízzel hígítva. Csak olyan gyümölcslevet veszek, ami nem csak 100%-os, de hozzáadott semmit sem tartalmaz! Nem csak a bébi levek ilyenek találtam nagyobb, gazdaságosabb kiszerelésben is. Gondolom a kérdező is hasonló módon figyel erre! Így megiszik minimum napi 6 dl-t, ha meg nem így és ezt adom neki, akkor nagy nehezen tolom le a torkán az összesen 1 dl-t! Én már feladtam a küzdelmet, hogy végül vizet igyon, mivel nem hajlandó. Örülök egyáltalán, hogy ilyen szépen iszik (nyáron simán megivott napi 9-10 dl-t is).
2013. okt. 8. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:

7-es vagyok. Lemaradt egy link, ez a termék nagyon jó!

[link]

2013. okt. 8. 15:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, köszi a linket!!! :)
2013. okt. 8. 15:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek ,Én Sió gyümi levet szoktam venni,rá van írva,hogy 100% gyümölcs más semmi!!! itatópohárból issza.

Igazából azért gondoltam,hogy nem baj e ,mert mellette sok gyümölcsöt eszik,nagyon szereti! és így a kettő együtt nem lehet esetleg nagyon savas? vagy ez hülyeség? egyébként sok vízzel higítom,de mást nem iszik meg,inkább tényleg akkor nem iszik. :(

2013. okt. 8. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!