Mit adtok inni vizen kivül másfél évesnek ebben a melegben?
Figyelt kérdés
vizet nem szivesen iszik,pedig az lenne a legjobb. szereti a gyümölcsleveket,szörpöt,teát,de ha van jobb ötlet akkor kipróbálnám.2011. máj. 26. 09:45
2/7 anonim válasza:
probald meg a narancslevet vagy almalevet felhigitani kicsit, forralt vagy nekik megfelelo vizzel mert ugy nem lesz olyan edes, szomjat olt, de ize is lesz. Kostold meg elotte mert az izetlen dolgokat a picurok sem szeretik. Sok sikert!:)
3/7 anonim válasza:
2 éves fiú:
nálunk most a kakaó hódít: pár hete megkínáltam, azóta kakaó van kb. 2 óránként, meg tej a víz mellett. Ritkán kap gyümilevelet.
4/7 anonim válasza:
Az én fiam 17 hós és teát kap,garzonteát.Ő a vizet kezdettől fogva nem issza,hiába próbáltam neki adni.A gyümölcs levekből is azt kapja ami 100% gyümölcslé.De azt is felhígítom kicsi lehűtött forralt vízzel,mert túl sűrű,nem jön át a cumisüvegén.
5/7 anonim válasza:
Pickwick gyerektea.
Alma vagy őszilé vízzel hígítva!
És amit most vettem az a csúcs csak nagyon drága: Sió 3 literes 100%-os gyümölcslé van a dobozán egy csap ahol ki lehet engedni. Iszonyú finom :))
6/7 anonim válasza:
Na én ugyanilyen csapos 5 literes Natúrlé nevezetű almalevet vettem a cba-ban, 1500 Ft. Tény, hogy nem olcsó, de hihetetlen finom, az alma le van darálva, nem sűrítményből készült, hanem totál rostos az egész. Én amúgy felesben hígítom vízzel, és kisfiamnak is szoktam adni, és én is azt iszom (nem szeretem a sima vizet).
7/7 anonim válasza:
Az enyém sajnos csak a gyümölcslevet issza meg. Vízből max. pár korty. Amint megérzi, már nem iszik. :-(((
A gyüm.levet picit hígítom vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!