Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éve kicsinek mit adtok...

Másfél éve kicsinek mit adtok inni?

Figyelt kérdés
Én csak vizet adok,ez igy jó? Ti miket adtok?
2011. jan. 10. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Próbálkozom időről-időre jó minőségű gyümölcslevekkel,gyümölcsteával,de leginkább a vizet szereti a leánykám.Nem bánom,hisz ez a legjobb szomjoltó(plusz a fogait sem károsítja).

Amúgy,ha beteg,akkor iszik egy kis teát melegen.

2011. jan. 10. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Én vizet és saját készítésű gyümölcslevet adok neki. Semmi mást.
2011. jan. 10. 14:12
 3/4 anonim ***** válasza:

VIZET!!!Nagyon helyesen teszed én is vizet adok ha sétállunk ilyen hidegbe akkor csinálok meleg teát neki,de amúgy vizet.

Ritkán adok neki gyümi levet meg szörpöt(de inkább szine mint édes íze van)de a gyümölcslére megiszik kétszer annyi viet utána.

2011. jan. 10. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk időszak és évszak függő is :)

Reggeli tejci-kakaó

Tízóraihoz, uzsonnához tea vagy saját facsarású gyümölcslé.

Főétkezések ebéd-vacsora víz.

Nyáron a reggeli tejci-kakaó marad, de napközben csak a vizet issza meg. A teát melegen szereti. :)

2011. jan. 10. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!