Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar inni a másfél...

Miért nem akar inni a másfél évesem?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmilyen folyadékot nem fogad el, vagy csak 1-1 kortyot nagy rábeszélések árán. Próbáltam már pohárból, cumisüvegből, csőrösből, Kubus üvegből. Még szopizik is, de szerintem sokkal több folyadékot kéne innia.
2011. ápr. 15. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Enni eszik rendesen? Mert ha azt sem akkor esetleg szájpenész?
2011. ápr. 15. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:

És ha a folyadékot próbálod válogatni? Abból próbálsz vele különböző ízeke kóstoltatni?

Próbálj olyan ételeket adni neki, ha kap már, amik növelik a szomjúság érzetet.

2011. ápr. 15. 15:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Hányszor szopizik?Én babám mikor még 3x szopott nem ivott,aggódtam,megkérdeztem doki nénit,azt mondta,ha napi 4-5 pisis pelus van akkor ok.Ezt ne úgy értsd,h teli pisis pelus,hanem egy nap figyelgeted rajta a pelust,kívülről simán érezhető a pisi.Kicsim még a frissen facsart narancslevet imádta,ma már vizezik :).
2011. ápr. 19. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Dettó. Az én fiam 14 hónapos, naponta 4-5 alkalommal szoptatom. Szinte semmi mást nem hajlandó inni. Én azért vagyok pipa már, mert szeretném leszoktatni a ciciről, vissza kéne mennem dolgozni. Volt már, hogy nem voltam vele, és egész nap nem ivott, tiszta száraz volt a pelenkája. Hogy lesz ez? Pláne kánikulában?

Én a kajáját szoktam jól felvizezni, meg evés közben pohárból iszik egy kis vizet, de 10-20 ml-t egy evéshez maximum. Szerintem ez elég kevés. Ja, és max. a víz, próbáltam már én is mindenfélét, kínomban még a tiltott cukros vizeket is, de az sem kell neki.

Bocs, hogy sok értelmeset nem tudok írni, csak lásd, hogy nem vagy egyedül. Én is várnám a megoldást.

2011. ápr. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!