2 évessel másfél orás repülö ut? Mit vigyek? Mire figyeljek? Minden tapasztalat érdekelne! Nasi, inni vihetek fel gépre? A repülö térre érkezéstöl minden érdekel. Még én sem repültem soha. Mire számitsak?
Szia! Mi holnap indulunk szintén Olaszországba fél éves babámmal! Amire figyelj, hogy nem vihetsz be 100ml-nél több innivalót, úgyhogy bent kell megvenned az italt, ami borzasztó drága lesz... Én viszek egy üres cumisüveget, és majd bent feltöltöm vízzel. A kaja kérdésben még én is bizonytalan vagyok, de úgy tudom, hogy babáknak lehet felvinni (mi még csak gyümölcspürét eszünk). A felszállásnál és leszállásnál bedugulhat a fülük, úgyhogy ennie, innia, cukrot szopogatnia vagy szopiznia kell, hogy sokat nyeljen.
Amit ne felejts el a sok ruhán kívül, az útlevél, biztosítás, törölköző, fürdőruha, hétfőre és keddre esőt mondanak, úgyhogy az ellen valami. Játékok, babakocsi, fürdőruha, cipők, pizsama, úti patika, repülős csomagba játék, amivel kibírja a másfél órát. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még írok, ha pakolás közben fontos dolgo eszembe jut.
mi júniusban mentünk a 2évesemmel törökbe,2,5órás repülőút volt.Neki felvihetsz vizet,én teát vittem neki mivel ő a vizet nem issza,3,5dl-s cumisüvegbe(szivószálas) vittem fel neki a gépre,fel lehetett,csak bele kellett kóstolnom.
Nasit is vihetsz fel,kaját is.még a reptéren tedd tisztába ha még pelusos,mert a gépen szörnyű....én hiába tettem tisztába a reptéren,azért 3-4 órát nem birt ki a pelus,ivott is rendesen...igy muszáj voltam a gépen tisztába rakni,de én egyedül alig fértem be,nemhogy egy 19kg-os gyerek még...fekteteni esély nem volt,kb egy akkora "pelenkázó"volt,mint egy kis tálca,a fél gyerek nem fért rá,állva próbáltam,de szegény fiam a fejét beverte párszor,mivel nem lehetett kiegyenesedni,olyan kicsi volt a hely,és félig állt,és úgy szerencsétlenkedtem....
Fel-le szálláskor itasd vagy cumiztasd ha cumizik,igy elkerülhető a fülfájás.Te is igyál közbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!