Miért sír a másfél éves kislányom minden egyes éjjel, ha felkel pisilni, vagy inni?
Figyelt kérdés
Minden éjjel, mikor felkel inni, vagy pisilni, sír. Nincs megfázva, szervi betegsége nincs, dokinál voltunk. Velünk alszik a nagyágyban. Ha én megyek ki éjjel, akkor kijön utánam, és addig ordít, amíg vissza nem megyek az ágyban. Hiába küldöm vissza, hisz ott az apja, mindenhová követ.2014. febr. 18. 07:09
2/5 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek, akik mindig rosszul ébrednek, nagyon nyűgösek és hiperérzékenyek érbedés után, a fájdalomküszöbük nulla. Én is ilyen vagyok, a lányom is. Idő kell, mire bebootolunk :)
3/5 anonim válasza:
3,5 éves a kisfiam- gyakran ő is sírva ébred, aztán hüppögve indul a wc-re éjjel.
Vagy rosszat álmodik vagy nyűgös, mert fel kell kelnie, ki kell másznia az ágyból stb.
Nálunk ez egyértelműen nem a hiszi kategória (meg lehet azért különböztetni a "nyafogást" a sírva ébredéstől)- félig mág alszanak ilyenkor, vissza lehet altatni gyorsan.
Mondjuk nálunk külön szobában alszik, de azt tapasztaltam, hogy nem rögtön ordítással indít, hanem nyöszörgéssel, amire ha felfigyelek, akkor rögtön igyekszem megnyugtatni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem felkel, álmos még, fél, h elmész... ezek összessége! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2014. febr. 18. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!