A párom megérett az apaságra de hogyan térjek a lényegre?
Figyelt kérdés
1 hónapja ismerek a párom (24/L) akit nagyon szeretek.... Ő 38 éves és említette hogy az előző kapcsolatában ami 1 éve lett vége babát szerettek volna,de a csak lelépett... de nem ez a lényeg hanem hogy ő már babát szeretne amit nekem még nem említett mivel még csak 1 hónapja vagyunk együtt... Hogy térjek a tárgyra aminek az lenne a lényege hogy neki nem e gond az ekkora korkülönbség illetve lehet hogy azt hiszi hogy én még nem szeretnék babát "ilyen fiatalon" csak még mielőtt végképp egymásba szeretnénk egy tisztázni kellene de hogyan?2014. nov. 6. 12:09
1/7 anonim válasza:
1 hónap után szerintem még nem kell a "tárgyra térni". Szerintem nem elég idő arra, hogy megismerjétek egymást, így gyereket válallni felelőtlenség lenne. Várjatok még.
2/7 A kérdező kommentje:
nem konkrétan arra gondoltam hogy már gyereket vállalni hanem hogy neki egyáltalán nem e gond "ha majd odakerül a sor" hogy én ilyen fiatal vagyok
2014. nov. 6. 12:18
3/7 anonim válasza:
Elmondod neki, hogy te is szeretnél gyereket, de csak 3-4... év múlva. Ennyi.
4/7 anonim válasza:
Nem igazán értem a problémát. Elmondod neki ugyanazt, amit ide leírtál. Ennyi.
5/7 anonim válasza:
Szerintem itt nincs gond a koroddal azért 24 éves nem annyira fiatal,ha 18 lennél érteném. Szerintem a gond az 1 hónappal van,ha épp ebben a témában vagytok én megmondanám,a helyedben,hogy te is szeretnél majd 1-2 éven belül babát és nem akarsz 30 éves korodig várni.
6/7 anonim válasza:
Gondolom ha a koroddal lenne problémája, akkor nem lenne veled.
7/7 anonim válasza:
1 hónap után nem kéne még ezt a témát feszegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!