Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férjetek mikor érett meg az...

A férjetek mikor érett meg az apaságra?

Figyelt kérdés
Mondták vagy megéreztétek,és hány évesek volt a férjetek akkor
2010. júl. 27. 16:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32 volt, amikor amikor megszületett a lánykánk. Tökéletesen jó korban volt. Szerintem ő sem tudta, hogy érett rá, én mondtam, hogy jöjjön, akinek jönnie kell. Így szinte sodródott az árral, de tökéletes Apa, és férj, én ezt már tudtam, hogy minden ok lesz.
2010. júl. 27. 16:03
 2/16 anonim ***** válasza:
Élettársi kapcsolatban élünk ugyan,de elég hamar. 25 volt és az úgy történt,hogy azt gyanítottuk,hogy terhes vagyok,de nem -3 hetet késett,negatív lett a teszt- Akkor mondta,hogy szeretne egy gyerkőcöt( kövi hónapban bele is vágtunk,és összehoztunk egy lányt,majd még egy lányt. :)
2010. júl. 27. 16:06
 3/16 anonim ***** válasza:
32 éves volt,amikor első kisfiúnk született.Ő akkor már 2-3 éve vágyott az apaságra.Most kistesózunk,és az ő jövetelét is ő kezdte hamarabb "forszírozni"! :) Nem csak a "szája járt",tényleg felelőségteljes,jó apa!Nagyon büszke a 23hónapos és a még anyában lakó 24hetes fiaira! :)
2010. júl. 27. 16:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Amikor mi megismerkedtünk, mindketten 30 évesek voltunk. Ő már abszolut kész volt az apaságra, többek között ezért is kötöttük össze az életünket, mert mindketten egyet akartunk: családot:))Szerintem ő már hamarabb is készen állt, de nem talált megfelelő partnert hozzá.
2010. júl. 27. 16:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem lenne a lányonk a férjem még ma sem lenne kész az apaságra. 29 éves volt, mikor terhes lettem, tervezett baba volt, de ő mindig azt mondta, hogy várhatna még az a baba, mikor terhes lettem nagyon boldog volt, ma ő a világ legjobb apukája, és a lánya meg a közte lévő kapcsolat igazi szerelem.
2010. júl. 27. 16:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Az én párom 22 éves volt. Akart baba volt. Bár igazán akkor lett apuka mikor már megszületett a kisfiúnk aki már 3 éves :)
2010. júl. 27. 16:51
 7/16 anonim ***** válasza:
34 volt, mikor elkezdtük a babatémát, össze is jött hamar a kislányunk, de el kellett egy kis időnek telnie amíg igazán felfogta, hogy gyereke van. Nekik nehezebb erre rájönni, mint nekünk, nőknek...
2010. júl. 27. 16:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó válaszadónak igaza lehet. A legtöbb pasi akkor érik meg rá mikor meg megszületett a baba. Mivel addig nem igazán tudják beleélni magukat. Nem hiszem ,hogy korfüggő.
2010. júl. 27. 16:53
 9/16 anonim ***** válasza:
lelkileg érezte, hogy már tudna mit kezdeni egy gyerekkel, de azért szüksége volt arra a 9 hónapra, míg vártuk a kicsit, hogy lelkileg valóban felkészüljön az apaságra. 30 éves volt, mikor a fiunk született. Azt hiszem, még ő maga is csodálkozott rajta, hogy az első perctől mennyire tudott vele foglalkozni. Mostmár 6 hónapos, és a párom végre igazán élvezi az apaságot, már a kistesót tervezzük.
2010. júl. 27. 17:51
 10/16 anonim ***** válasza:
16 eves volt amikor osszejottunk, 23 eves koratol megszakitassal vedekeztunk, akkor meg ugy volt vele hogy ha jon nem banja, de ha nem jon akkor ugy is jo. Aztan amikor 24 eves volt becsuszott a baba, de sajnos el is ment. Nagyon megrazta, nem gondoltam volna. Aztan onnantol kezdve elesben ment. 5 honap alatt sikerult, most vagyok 14 hetes. 25 lesz nemsokara, es mar most imadja a babat, puszit ad neki amikor megjon munkabol, amikor elmegy dolgozni, beszel hozza, simogatja a hasam. Ugy erzem teljesen kesz ra. :)
2010. júl. 27. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!