Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 25 évesen lehet valaki érett...

25 évesen lehet valaki érett az apaságra?

Figyelt kérdés
Véleményeket, tapasztalatokat, megerősítéseket várok :)
2011. jan. 13. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, de miért kérdezed?

De a férfiak leginkább a 30 éveik elején állnak készen az apaságra.

2011. jan. 13. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy valaki mennyre érett, nem a korától,az ő személyiségétől függ. A férjem 23 évesen lett apuka, ő akkor már teljesen érett volt rá. De ismerek olyat is, aki még 35 évesen nevezhető annak...
2011. jan. 13. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Férjem 25 évesen lett apa. Hát nem tudom, kellett volna neki 5 év még :) Egyik felem azt mondja hogy megérett / amikor értünk dolgozik, gürizik/ a másik felem meg azt mondja hogy még nem / amikor úgy kell neki szólni hogy vidd ki a kislányt fél órára légyszi, vagy amikor eszébe sem jut neki ennit adni/. De biztos ez is emberfüggő, és van aki teljességgel érett rá. A te párodról van szó?
2011. jan. 13. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ez nem korrfugo.

Ismerek 23eves felelosegteljes apukat es olyat is aki 35eves es minden mas erdekli csak a gyerek nem.

apu 25eves volt mikor en megszulettem,nagyon szepen nevelt minket.

2011. jan. 13. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Férjem is 25 éves volt az elsőszülött gyerekünk érkezésekor. Szerintem teljesen érett volt a feladatra:)
2011. jan. 13. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
23 éves volt párom az elsőnél és 1000X jobban viselte egy újszülőtt nyűgjeit, mint én. Most jön a tesó, 26 lesz.
2011. jan. 13. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Éltem 30évessel, nagy ló volt, éretlen az apaságra.

A párom most 23, ő is éretlen, de 100jobban kezeli a gyereket, mint a 30éves ex...

A férfiak különben is sose nőnek fel, csak úgy csinálnak, mintha:)

Bocsi.

2011. jan. 13. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!