Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 21 évesen érett lehetek az...

21 évesen érett lehetek az apaságra?

Figyelt kérdés
dolgozok.
2010. ápr. 26. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha úgy érzed, akkor igen:)
2010. ápr. 26. 21:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mért ne,ez csak rajtad múlik,milyen apa leszel!!
2010. ápr. 26. 21:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
az én párom annak érezte magát:)21 volt amikor teherbe estem most pedig van egy gyönyörű erős életvidám,okos és nagy 1 éves kisfiunk!Bizonyitotta párom!Jó apa!Imádja a fiunkat mindent megad neki és a legfontossab h sokat törődik vele!
2010. ápr. 26. 21:26
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Lehetsz érett, de ha már Te magad is elmélázol a válaszon, hát, nem is tudom. Inkább bulizz még, minthogy pelenkát cserélgess.
2010. ápr. 26. 21:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
az én párom 21 éves volt mikor kiderült hogy apa lesz. 22 éves elmúlt egy kicsivel mikor megszületett a fiunk, most 23 évesen igazi apuka. Nem mondom, hogy könnyű volt neki megszokni a felelősséget, de jól bele jött. Nekünk nem volt választás. Ha magadban nem érzed, hogy jó apa lennél, meg igazán nem tudod elképzelni magad annak, akkor inkább hanyagold ezt a gondolatot pár évig. De, viszont, ha szeretettel gondolsz arra, hogy kisbabád születik és semmilyen gonosz dolog nem fordul meg a fejedben, szerintem érett lehetsz az apaságra.
2010. ápr. 26. 21:34
 6/11 A kérdező kommentje:
sokat foglalkoztat ez a gondolat, hogy milyen jó is lenne apának lenni.
2010. ápr. 26. 21:47
 7/11 omadjoe ***** válasza:
100%
én még 28 évesen sem éreztem késztetést az apaságra. de mára el sem tudnám képzelni az életem a 3 éves kislányom nélkül...
2010. ápr. 26. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
79%

ülj le egyedül, h senki se zavarjon, és dönts el

mi az amit szíved mélyén tennél

élnéd még egy kicsit az életed, buli, szabadság, szerelem

vagy elkötelezed magad a következő sok-sok évre

én 30 voltam amikor a fiam született, de akkor se éreztem magam elég érettnek hozzá, az a majdnem 10 év kell ahhoz, h megismerjem magam, az életet, a világot, a kedvesem

egyszóval, h tapasztalatot gyűjtsek a gyerekneveléshez

én 21 évesen még magam is gyerek voltam

2010. ápr. 26. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Igen, ennyi idősen már érett lehetsz rá. De ez teljesen személyfüggő, ezt magadban kell eldöntened... Van, aki hamarabb, van, aki később, van, aki soha nem lesz kész az apaságra igazán. De ha az apaság gondolata stresszt vált ki belőled, akkor még nem hiszem, hogy bele kellene vágnod.

Másrészt... Gondolj bele: a lány, akit nagyon szeretsz megajándékoz téged egy gyönyörű csöppséggel, aki még közelebb hozhat titeket egymáshoz! Ez nem is olyan rossz, ugye? :-)

2010. ápr. 26. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Ahogy itt egy apuka irta, az én párom sem volt még kész 28 évesen az apaságra, legalább is ő nem érezte. Halogatta volna 40 éves koráig, ha nem hatok rá egy kicsit. Most már meghalna a 2 éves lányunk nélkül, imádja, nagyon jó, felelősségteljes apuka lett belőle.
2010. ápr. 27. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!